ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till Got City Center Hotels

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-12-17

Ansök nu

Ekonomichef till Got City Center Hotels

Som Ekonomichef på Got City Center Hotels kommer du få en viktig och betydande roll där du får möjlighet att vara med och driva företaget framåt. Du kommer att få ansvar för 9 hotell och det är fler spännande hotellprojekt på gång. Vi söker dig som har ett starkt affärsfokus och som vill vara med på en spännande tillväxtresa!

Om rollen

Rollen som ekonomichef hos oss är helt ny och du erbjuds därför en unik möjlighet att på bästa sätt bygga vår ekonomifunktion. Vi befinner oss i en expansiv fas, där det kommer ställas höga krav på flexibilitet, vilja och driv. Med våra säkrade projekt i pipen räknar vi med att vara tre gånger så stora om fem år. Du trivs i en miljö där man värderar en hög servicenivå och förstår att komplexiteten i en hotellverksamhet är kopplat till allt från stora fasta kostnader till små detaljer. Allt måste finnas för att våra kunder ska trivas. Kontoret är beläget på Hotell Vasa, Viktoriagatan i Göteborg. Du rapporterar till vår VD Henric och blir en del av vår styrelse.  

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvarig kontakt med outsourcingpartners (redovisningsbyråer, revisorer, bank)
  • Ansvara för framtagande av underlag och prognoser kopplat till bank och leasingavtal
  • Utveckla och dokumentera affärsprocesser
  • Budget- och prognosarbete samt kostnadseffektiviseringar
  • Effektivisering och digitalisering av ekonomifunktionen
  • Framtagning av styrelsematerial, kvartalsrapporter, årsredovisning etc.
  • Behjälplig vid frågor kopplat till ekonomi från våra hotellchefer och faktureringsansvariga
  • Viss HR administration
  • Övriga ad hoc-uppgifter

Vem är du?

Du har relevant ekonomisk utbildning och erfarenhet av att arbeta brett inom ekonomi. Då vi befinner oss i en expansiv fas med många projekt i pipeline, ser vi det meriterande om du har erfarenhet av projektarbete och investeringar. Du är proaktiv med ett starkt engagemang och du trivs i en föränderlig miljö där du har stor möjlighet att påverka. Som person är du trygg i dig själv och van vid att fatta beslut samt driva förändringar inom en organisation. Vidare är du driven, triggas av att bygga strukturer och har järnkoll på siffrorna. Du har en stark serviceådra i dig och ser det som en självklarhet att ha en positiv inställning och är lösningsfokuserad. Vidare ser vi att du har ett starkt systemintresse och är duktig på Excel.

Nyfiken på att höra mer?

I denna rekrytering samarbetar Got City Center Hotels med Mpya Finance. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Elin Antonsson 070-931 87 69 eller Anette Zantelid 073-203 67 77. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Ekonomichef till Got City Center Hotels

Mpya Finance AB