ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomichef till Entreprenadbolag i Uppsala

Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Ekonomichef till Entreprenadbolag i Uppsala

Är du en affärsinriktad och utvecklingsfokuserad ekonom med bred erfarenhet? Är du analytiskt lagd och gillar att driva verksamheten framåt? Då kan du vara Ekonomichefen vi söker till vår kund inom Entreprenadbranschen, där du även kommer ha en nyckelposition i bolagets ledningsgrupp.

Du kommer anställas direkt av kunden, men vi på Poolia har fått möjlighet att hjälpa dem i denna process.

Urval sker löpande, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Om verksamheten

Detta är ett bolag som haft en enorm tillväxtresa sedan start och planerar att fortsätta på det spåret.
Här värnar man verkligen som sina anställda. Det är högt i tak och verksamheten präglas av goda värderingar och en familjär atmosfär.
Här blir man varmt omhändertagen och erbjuds fantastiska förmåner. Bland annat delas en gemensam årsbonus ut till alla anställda på bolaget, du har ett friskvårdsbidrag, en träningstimme i veckan samt en årlig hälsoundersökning.

Vem är du?

För att ta dig an denna roll ser vi gärna att du har ett genuint affärstänk, är utbildad ekonom samt har en gedigen erfarenhet inom diverse yrkesroller inom ekonomi. Möjligtvis är du idag controller eller ekonomichef och är redo att ta nästa steg i karriären i en mer omväxlande roll.

Du som blir ekonomichef här är en person med mycket pondus och en god social kompetens. Vidare är du lösningsorienterad, flexibel och initiativrik. Du känner dig trygg i dina kunskaper och erfarenheter och har inga problem med att kommunicera fram dessa.

Det är viktigt att du besitter ett stort intresse för siffror och har en generell koll på omvärldsläget och hur det påverkar och kan komma och påverka verksamheten då bolaget arbetar en hel del med import/export.

Om du varit delaktig i implementering av nya affärssystem samt om du arbetat inom en koncern är det meriterande för denna tjänst.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Kan du tala italienska är det en merit, men inget krav.

Om tjänsten

Här kommer du in i en helt ny roll och får möjlighet att forma och utveckla den från grunden.
Du kommer ansvara för redovisning och uppföljning av lönsamheten på bolaget. Detta innebär bland annat att du ansvarar för månads- och årsbokslut, budget, kostnadskontroll samt resultatuppföljning.

Du kommer även vara involverad i bolagets export, import och valutahandel, vilket är en betydlig del av dina arbetsuppgifter.

Under hösten/vintern 2023 kommer du vara en viktig pusselbit i implementeringen av ett nytt affärssystem.

I denna roll kommer du även ingå i företagets ledningsgrupp och arbeta proaktivt för att utveckla och förse företagsledningen med välgrundade beslutsunderlag. Du förväntas kunna förstå och förklara avvikelser i lönsamhet och kassaflöde, och även tillföra konkreta idéer på alternativ. Som ekonomichef rapporterar du direkt till Vice VD. Du kommer vara ett viktigt bollplank varför det är viktigt att du har integritet.

Inom snar framtid är planen att bilda en koncern där det ingår flera dotterbolag. I den kommande koncernen är du ansvarig för hela koncernens ekonomi.

Du kommer ha personalansvar över en redovisningsekonom till en början, vilket kan komma att utökas då bolaget befinner sig i en tillväxtfas.

Dela detta jobb

Ekonomichef till Entreprenadbolag i Uppsala

Dreamwork Scandinavia AB