ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Arbetsbeskrivning

Ekonomi är ett av Jureks största affärsområden och vi ser idag en ökad efterfrågan på ekonomiassistenter från våra kunder. Jurek är specialiserade på ekonomiroller och har kunder vars verksamhet opererar både nationellt och internationellt. Därför söker vi nu dig som har erfarenhet av löpande bokföring, kund-och leverantöreskontra, alternativt administrativa uppgifter inom ekonomi. 

Vanligt förekommande arbetsuppgifter 

  • Kundreskontra

  • Leverantöreskontra

  • Löpande bokföring

  • Avstämningar

  • Behjälplig vid bokslut

  • Påminnelse-och inkassohantering 

  • Ad hoc 

Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete som ekonomiassistent och vill fortsätta utvecklingen inom ekonomi. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller en KY-utbildning med inriktning mot ekonomi och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i olika typer av affärssystem. Som konsult på Jurek ser vi att du är positiv, prestigelös och en god teamplayer som tar stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Ute hos kund representerar du Jurek och delar våra värderingar kring att vara en god kollega och konsult. 

Du erbjuds
Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Utifrån kundens behov kan du erbjudas hybridlösning och en anställning på heltid alternativt deltid. Som konsult via Jurek får du marknadsmässiga förmåner som fastmånadslön, friskvård och en engagerad konsultchef. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Cathina Berglund på cathina.berglund@jurek.se. Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. 

Vi intervjuar löpande, du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Jurek rekrytering och bemanning 

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, Life Science, HR, administration samt marknad och management. När du skickar in din intresseanmälan för nya uppdrag eller tjänster nedan, hamnar du i vårt nätverk och kan matchas med konsultuppdrag eller fasta tjänster.

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes till kommande uppdrag

Jurek