ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent sökes till det perfekta extra- & sommarjobbet!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent sökes till det perfekta extra- & sommarjobbet!

Till vår spännande kund i Mölndal söker vi nu dig som vill axla rollen som ekonomiassistent! Detta är ett roligt och utvecklande uppdrag om 50-100% med start omgående som sträcker sig minst till mitten av augusti med möjlighet till förlängning. Varmt välkommen med din ansökan till detta härliga uppdrag!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med flertalet spännande arbetsuppgifter så som:

• Kund- och leverantörsreskontra (initialt mest fokus på leverantörssidan)
• Ankomstregistrering av fakturor
• Lägga upp nya leverantörer
• Göra utbetalningar
• Delaktighet i bokslut
• Kontoavstämningar

I denna roll kommer du att arbeta deltid fram till juni och därefter heltid fram till uppdragets slut i mitten av augusti. Vi söker dig som har möjlighet att arbeta hela sommarperioden då du kommer att täcka upp för dina kollegor under semestertiderna. I dagsläget arbetar teamet 2 dagar hemifrån och 3 dagar på plats. Uppdraget är en konsultanställning med start så snart vi hittat nästa stjärna till teamet som består av 8 trevliga personer!

Vem söker vi till denna spännande roll?
Vi söker dig som har arbetat 1-2 år i en liknande roll och känner dig redo för nya utmaningar. Du är van att arbeta i en roll med flera kontaktytor och har du haft kundkontakt i tidigare roller är detta meriterande. Då viss kommunikation sker på engelska tror vi att du som söker känner dig trygg i både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person tror vi att nyfiken, positiv och lösningsorienterad. Du tycker om att samarbeta med dina kollegor och är duktig på att lyfta blicken för att vad som behöver prioriteras för stunden.

Du erbjuds
Ett riktigt roligt konsultuppdrag som ekonomiassistent ute hos vår trevliga kund. Uppdragets omfattning är på 50-100% med start omgående som sträcker sig minst till mitten av augusti med chans till förlängning. Kontoret ligger i trevliga lokaler i Mölndal.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag – för frågor eller funderingar gällande tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta mig på julia.jarvholm@jurek.se.

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent sökes till det perfekta extra- & sommarjobbet!

Jurek