ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonomiassistent på heltid över sommaren till Savills!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-05

Ansök nu

Ekonomiassistent på heltid över sommaren till Savills!

Är du ekonomistudent och söker ett givande sommarjobb för att bredda dina praktiska kunskaper och erfarenheter inom ekonomi? Är du dessutom noggrann, ansvarstagande och trivs med att arbeta självständigt? Då tror vi att du kan vara den personen vi söker. För vår kund Savills räkning söker vi en ekonomistudent som kommer stötta deras ekonomiteam över sommaren. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Savills grundades i Storbritannien år 1855 och är en av världens ledande fastighetsrådgivare med verksamhet i ungefär 70 länder och med över 40 000 anställda. Deras huvudkontor i Stockholm är placerat på Regeringsgatan men de har även ett kontor på Västmannagatan och det är framförallt på kontoret på Västmannagatan som man i denna roll kommer att arbeta. Kulturen på Savills genomsyras av en hög professionalism samtidigt som det är en väldigt avslappnad och lättsam stämning mellan medarbetarna.

Savills i Sverige står nu inför ett byte av ekonomisystem från Agresso till Dynamics 365 vilket kommer innebära en hel del administrativt arbete för ekonomiteamet. Mot bakgrund av detta söker vi därför för Savills räkning en ekonomiassistent som under sommaren kommer stötta ekonomiteamet med arbetet inom leverantörsreskontra. Vi söker dig som kan börja omgående på deltid minst 3 gånger i veckan och därefter kan arbeta heltid under hela sommaren till ungefär mitten augusti.

Du erbjuds

 • Ett meriterande sommarjobb på en av världens ledande fastighetsrådgivare

 • Utökade erfarenheter och kunskaper inom ekonomiarbete och mer specifikt kundreskontra

 • Ett flexibelt arbete där du efter upplärning kommer ha möjlighet att arbeta på distans

 • En engagerad konsultchef från Academic Work som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonomiassistent kommer du att stötta ekonomiteamet med systembytet från Agresso till Dynamics 365. Detta innebär att du manuellt kommer administrera information som förloras när fakturorna går från det ena systemet till det andra. Vid tid och behov kommer du även få stötta teamet med andra ekonomirelaterade uppgifter.

Vi söker dig som

 • Studerar ekonomi på högskola eller universitet och som dessutom hunnit genomföra redovisningskursen

 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt grundläggande kunskaper i engelska

 • Har möjlighet att arbeta minst 3 dagar i veckan under maj och därefter heltid från juni till mitten av augusti

Som person ser vi att du är mycket noggrann, strukturerad och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta självständigt och är mån om att genomföra ett kvalitativt arbete utan att tappa effektiviteten.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Långsiktighet: Mitten/slutet augusti

 • Omfattning: Minst 3 dagar i veckan under maj och därefter heltid från och med juni till mitten/slutet augusti

 • Placering: Regeringsgatan och Västmannagatan

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Ekonomiassistent på heltid över sommaren till Savills!

Academic Work