ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonomiassistent över sommaren till bolag i Tyresö

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Ekonomiassistent över sommaren till bolag i Tyresö

Arbetsbeskrivning:

Vi söker för kunds räkning en ekonomiassistent för ett heltidsuppdrag över sommaren. I din roll kommer du att arbeta med leverantörsfakturaflödet, betalningar, fakturamatchning med mera. Du kommer också att stämma av förfallna kundfakturor och följa upp mot kunder samt skicka ut påminnelser. Vidare kommer du ha löpande kontakt med inkassobolagen samt stämma av eventuella förändringar. 

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

  • Leverantörsreskontra

  • Betalningar

  • Fakturamatchning

  • Kontakt med inkassobolag

  • Påminnelsehantering

  • Kontakt med kunder gällande förfallna fakturor

Vem är du?

Vi söker dig som är ekonomistudent och vill ha möjlighet att skaffa erfarenheter inom ekonomirollen. Det kommer att finnas stöttning på plats under hela sommarperioden och det finns goda möjligheter till upplärning i rutiner och system. Har du tidigare erfarenhet från administrativt eller ekonomiskt arbete är det meriterande. I rollen kommer du att ha löpande kontakt med kunder, där av är det viktigt att du är kommunikativ och noggrann. Vidare är du social, driven och lösningsorienterad. Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på heltid under perioden 26 juni till 25 augusti. Kunden sitter idag i lokaler i Tyresö med goda kommunikationsmöjligheter och du kommer utgå från deras kontor. Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Sara Winberg på sara.winberg@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Välkommen med din ansökan via www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonomiassistent över sommaren till bolag i Tyresö

Jurek