ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Ekonomiassistent

Ort
Utgår

2023-06-09

Ansök nu

Ekonomiassistent

Aimo Park vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter. Genom att fortsätta tänka nytt och fokusera på människan och hennes behov tror vi att vi kan göra skillnad. Vi tror på en framtid där parkering inte bara är en slutdestination utan även en del av resan.

Är du vår nya kollega? Just nu söker vi en till kollega till vårt team på Reskontran på huvudkontoret i Stockholm.

Reskontran är en del av redovisningsavdelningen som är uppdelat på tre grupper - Redovisning, Avtal samt Reskontran. I Reskontran kommer du vara en del av ett team på 6 personer. Vi är ett väl sammansvetsat team och du ska därmed gilla att arbeta både självständigt samt vara en team player. Vi hjälper varandra där det behövs och har ett gott samarbete för att tillsammans uppnå såväl mål som deadlines.

Vad innebär rollen?

I rollen som Ekonomiassistent på Reskontran kommer du arbeta med varierande uppgifter inom kundreskontran. Det innefattar bla. hantering av inbetalningar, kundåterbetalningar, fakturering samt support via vårt ärendehanteringssystem till externa och interna kunder. I rollen ingår även bokslutsarbete i form av avstämning av balanskonton.

Vem söker vi?

Vi ser att du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande samt har tidigare erfarenhet inom kund- eller leverantörsreskontra. Då vi nyligen har implementerat nya system ser vi gärna att du är nyfiken, initiativtagande samt lösningsorienterad. Vi ser också att du är serviceinriktad och brinner för att ge en god service såväl till kunder som till kollegor i organisationen. Vi ser att du har en god erfarenhet av Office-paketet, främst Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Du har erfarenhet av bokföring och grundläggande kunskap inom moms. 

Om oss

Aimo Park ägs av det japanska företaget Sumitomo Corporation. Med fokus på innovation och människans behov jobbar Aimo Park kontinuerligt med att ta fram nya mobilitetslösningar och innovationer som underlättar människors vardag.

Vi är Nordens ledande parkeringsbolag och har idag cirka 800 anställda. Aimo Park står nu inför en spännande förändringsresa där vi strävar efter att bli det mest innovativa företaget i branschen.  Hos oss kommer du att få vara med och skapa något nytt! Vi vill berika våra kunders vardag genom smart parkering och mobilitetslösningar där vi är övertygade om att allt ska ledas av innovation. Hur kommer framtidens smarta städer att se ut med självkörande bilar, en anpassning efter fler elbilar i städerna är några av de frågor som väntar. Vi vill vara med och svara på dessa frågor och bidra till ett samhälle där människan alltid kommer först. Det genom att bevisa att saker som trafiksäkerhet och "sharing economy" kommer att gynna inte bara dagens människor utan även kommande generationer.

Ansökan

Vi ser fram emot att få in din ansökan, sista ansökningsdag är 2023-06-09. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Låter detta intressant eller vill du veta mer om rollen? Kontakta Gruppchef Reskontra Camilla Bergkuist på camilla.bergkuist@aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Ekonomiassistent

Aimo Park Sweden AB