ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Ekonom till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Ekonom till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Har du erfarenhet av att arbeta med ekonomi och är redo för nästa utmaning? Brinner du för att leverera förstklassig service, samtidigt som du har ett genuint intresse för siffror? Då kan det vara Dig vi söker till den här roliga tjänsten som ekonom till vår kunds varma och inbjudande team i centrala Göteborg!

Arbetsbeskrivning

I rollen som ekonom hos vår kund kommer du främst att arbeta mot parter så som bostadsrättsföreningar och samfälligheter i en stöttande roll mot både i interna & externa ekonomiflöden. Ditt huvudsakliga uppdrag är att hantera kund och leverantörsreskontran samt andra rapporter av ekonomisk karaktär till dessa. En annan viktig del i arbetet är att planera och delta på möten tillsammans med berörda parter för att aktivt delta i kalkyl- och prognosarbete samt ge stöttning och support i frågor kring fakturor, offerter och planeringar.

Vem söker vi till denna roliga roll?

Vi vill att du som söker har en eftergymnasial ekonomiutbildning på högskolenivå eller motsvarande. Du har erfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete och har med fördel suttit i en liknande roll. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande.

Givetvis är ekonomi det roligaste du vet. Utöver det tror vi att du är noggrann och analytisk med ett stort kundfokus. Du är inte rädd för att tänka nytt och kan bidra med erfarenheter och nya perspektiv i kundens utvecklingsarbete.

Du erbjuds

Ett riktigt roligt och intressant jobb som ekonom i centrala Göteborg. Tjänsten är ett konsultuppdrag med omgående start, som pågår åtminstone till 31/8-2023 med stor chans till förlängning.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor går det fint att kontakta ansvarig rekryterare Albin Caspersen på albin.caspersen@jurek.se

 

 

Dela detta jobb

Logo
Ekonom till verksamhet, ett stenkast från Järntorget!

Jurek