ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ekonom inom leverantörsreskontra sökes till Dun&Bradstreet

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-12

Ansök nu

Ekonom inom leverantörsreskontra sökes till Dun&Bradstreet

Vill du fortsätta din utveckling som ekonom inom leverantörsreskontra och är redo för nästa kliv i yrkeslivet? Är du ansvarstagande och självgående i kombination med att ha en god kommunikativ förmåga? Då kanske du är rätt person för Dun & Bradstreet - skicka in din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Företag: Bisnode Dun & Bradstreet Sverige Aktiebolag

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Roll: Kundreskontramedarbetare

Omfattning: Heltid

Startdatum: Omgående

Typ av uppdrag: Konsultuppdrag

Vi söker dig som

 • Tidigare erfarenhet av ekonomirelaterad roll

 • Praktisk erfarenhet av leverantörreskontra

 • Mycket god systemvana

 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift

Meriterande

 • Praktisk erfarenhet av implementering av nytt system alternativt systembyte

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Bli en del av Academic Work

Som konsult hos Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Du får en konsultchef som stöttar dig under resans gång och du får ta del av fantastiska förmåner.

Arbetsbeskrivnin

Dun & Bradstreet är en ledande global leverantör av data-, statistik- och AI-drivna plattformar som möjliggör att deras kunder växer och frodas genom konkurrensfördelar. D&B's syfte är att erbjuda högkvalitativ data och programvaror med inriktning på kredit-, affärs- och marknadsinformation. Varje dag arbetar D&B för att hitta nya sätt för att stärka deras prisbelönta kultur, accelerera innovation och tillväxt samt att möjliggöra personlig utveckling för sina anställda. Kontoret är beläget i Solna och man erbjuds stor möjlighet till hybridarbete.

Som ekonom inom leverantörreskontra kommer du tillsammans med två kollegor utgöra Account Payable avdelningen. Företaget har precis implementerat ett nytt system som nu gått live, de söker därför nu förstärkning! Du kommer i rollen arbeta med leverantörreskontran, se över flödena i det nya systemet och stötta kollegorna. Du behöver ha en mentalitet av "learning-by-doing" och vara lösningsorienterad; detta då det nya systemet innebär nya rutiner för samtliga inblandade. Således kommer du ha en viktig och avgörande roll när företaget nu förändrar sitt arbetssätt i och med nytt system. Har du tidigare erfarenhet av rollen som ekonom ges du här möjligheten att fortsätta utvecklas, i ett stort globalt företag. Visst låter det spännande! Tjänsten avser sex månader med chans till förlängning.

Du erbjuds

 • Fortsatt utveckling på ett personligt och yrkesmässigt plan

 • Vara en del av ett engagerat team, du kommer arbeta nära kollegor lokalt och globalt

 • Stora möjligheter att arbeta remote 50%

 • En engagerad konsultchef under hela din anställning

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

I din roll kommer du tillhöra AP-avdelningen. Du kommer arbeta med flödet av leverantörsfakturor i det nya systemet med tillhörande administrativa uppgifter. Du ansvarar för leverantörreskontran och har kontinuerlig kontakt med övriga avdelningar. Det är inledningsvis ett manuellt arbete, likt ett detektivarbete, för att se till att få det nya systemet i rullning.

Dela detta jobb

Ekonom inom leverantörsreskontra sökes till Dun&Bradstreet

Academic Work