ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Driven Ekonomiassistent till SSP Sweden på Arlanda!

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Driven Ekonomiassistent till SSP Sweden på Arlanda!

Drivs du av att utmana rutiner och göra saker och ting annorlunda, mer effektiva och bättre? Har du kanske någon erfarenhet av ekonomiarbete sedan tidigare och vill bli en del av ett globalt företag där du får utvecklas och där dina idéer uppskattas. Då ska du söka tjänsten som Ekonomiassistent till SSP!

Om teamet & rollen

Du kommer att bli en del av ett team på fem personer som dagligen arbetar tätt tillsammans på huvudkontoret, Office One Arlanda. Åldrarna är blandade, likaså rollerna som utgörs av två business controllers, en ekonom, ekonomichef och redovisningschef samt din roll som ekonomiassistent. Blandningen av engagerade personer, roller och storleken på teamet möjliggör ett stort kompetensutbyte.

I rollen som Ekonomiassistent kommer du att arbeta både med ekonomi och administration. Du kommer att utgöra en viktig roll i teamet, likväl i organisationen.

Du kommer bland annat att:

  • Vara ansvarig för att enligt rutin godkänna enheters omsättning, hantera detta i systemen samt stänga veckorna

  • Vara ansvarig för fakturering av förseningsersättningar samt övrig fakturering

  • Lägga upp nya kunder och leverantörer enligt process

  • Arbeta med löpande bokföring, kontoavstämningar och bokslutsarbete

  • Samt skicka vidare underlag till andra delar av organisationen

Du kommer även kontinuerligt att ha kontakt med SSP:s enheter gällande ekonomirelaterade frågor som till exempel kassadifferenser. Du kommer även att ges stora möjligheter till att effektivisera och utveckla rutinmässiga arbetsuppgifter.

Vi söker först och främst dig som:

  • Har en gymnasial- eller diplomutbildning (YH) inom ekonomi

  • Har någon tidigare arbetslivserfarenhet av ekonomiassistentyrket

  • God datorvana

  • Kommunicerar obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift

Vi ser det som meriterande för tjänsten om du har kunskap och/eller erfarenhet av kontoavstämningar, SAP eller annat affärssystem samt kunskaper i excel.

Som person är du noggrann och ordningsam, gillar att arbeta med siffror och problemlösning. Du är prestigelös och ser det som en utmaning att effektivisera rutinbaserade uppgifter samt är serviceinriktad och ser det som en självklarhet med gott samarbete både internt och externt.

Eftersom SSP befinner sig på Arlanda som är ett säkerhetsklassat område kommer du att behöva genomgå en säkerhetsprövning. Detta innebär bland annat att du behöver kunna visa upp intyg på vad du varit sysselsatt med under de senaste fem åren, samt kunna visa upp ett utdrag från belastningsregistret. 

Om företaget

SSP, The Food Travel Experts, är det ledande restaurangföretaget inom resemiljöer med drygt 2000 försäljningsställen utspridda över 32 länder. SSP:s enheter finner du oberoende om du skall ta flyget, tåget eller ta en paus längst motorvägen. De driver restauranger, barer, caféer och butiker med ett brett utbud av egna, internationella, lokala och franchisade varumärken. Bland dessa återfinner du exempelvis Max, Caffé Ritazza, Burger King, Barino och Cornelius Coffe.

Välkommen med din ansökan!

Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

 

 

Dela detta jobb

Driven Ekonomiassistent till SSP Sweden på Arlanda!

EdZa AB