ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vill du bli en del av ett innovativt startup-bolag med enorm potential där du dessutom erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? I samarbete med oss på Vindex söker vår kund Lesslie en Customer Success & Finance Assistant till Lesslie som brinner för kundrelationer och digital innovation av ekonomiprocesser. I rollen antar du en nyckelroll i Lesslies tillväxtresa där du arbetar i ett engagerat team med en kultur som präglas av öppenhet och kreativitet! 

Placering: Kungsträdgården, Stockholm 

Om Lesslie 

Lesslie är världens första digitala finanschef. En revisor och bankman i en och samma plattform som gör det möjligt för företag att fatta och implementera smarta beslut automatiskt. 

Lesslie grundades 2020 med ambitionen att förenkla bankhantering, finansiering och betalningsflöden för företag. Lesslie automatiserar både utgående och inkommande gränsöverskridande betalningsflöden, genom att automatiskt konvertera fakturor till betalningar. Ta chansen att bli en del av ett snabbväxande fintech-bolag med globala ambitioner! 

Huvudsakliga ansvarsområden 

  • Spela en nyckelroll i Lesslies kundrelationer genom att onboarda kunder samt förvalta och utveckla Lesslies tjänst tillsammans med dem. I praktiken genomförs en onboarding process, löpande kundmöten och digital monitorering av kund- och affärsbeteende av Lesslies mjukvaruplattform.

  • Delta i Lesslies innovationsprocess för att produktutveckla plattformen utefter kundernas behov. I rollen agerar du redovisningsexpert i frågor relaterade till produktutveckling och driver projekt för att förbättra och effektivisera affärsprocesser.

  • Delvis att ansvara för Lesslie interna redovisning i samarbete med en extern byrå.

Din profil 

Vi söker dig som har varit ansvarig för ekonomihanteringen på små och medelstora bolag i minst två år inklusive bokföring, lönehantering, månatlig skatterapportering och finansiell rapportering. Har du tidigare genomfört årsbokslut och är van vid flera olika affärssystem är det en merit, men inget krav. Vi tror att du är i början av din karriär och har 1-2 års erfarenhet inom branschen. Du letar efter möjligheter där du kan vara med och påverka, och vill vara en del av ett team med stora tillväxtmöjligheter! 

Som person är du driven, gör alltid ditt bästa och lägger stort fokus på att uppnå resultat. Du är en sann problemlösare med ett sinne för siffror och en gedigen förståelse för hur man objektivt analyserar information. Du besitter förmågan att sammanfatta stora mängder data på ett begripligt och korrekt sätt. Med god förståelse för redovisningsprinciper och en förmåga att använda dem i praktiken, uppfattar andra dig som en affärsmässig person med entreprenörsanda. Till sist har du en genuin “can-do-attityd” och en positiv inställning! 

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samband med Vindex. Kan den här rollen vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SRRE2210. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja (sara.soderlilja@vindex.se, 0701-718 193) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg. 

Customer Success & Finance Assistant till Lesslie

Företag Vindex AB
Ort
Utgår

2023-06-11

Ansök nu

Dela detta jobb