ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till Eurocash i Strömstad

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Controller till Eurocash i Strömstad

Som matvarukedja har Eurocash lång erfarenhet av gränshandel och har i mer än 20 år funnits vid gränsen för sina kunder. Den första butiken öppnade 1999 i Svinesund och idag finns Eurocash representerade på sex orter med sju matbutiker, från Storlien i norr till Strömstad i söder. Genom att utmana branschen ska Eurocash fortsätta växa och stärka positionen som gränsens ledande matvarukedja. Dessutom ingår Willys i Åmål & Strömstad samt godisbutiken Supergott i kedjan. Eurocash omsätter drygt 1,5 miljarder kronor (2019) och är en del av Axfood och Norgesgruppen under gemensamma bolaget Nax AB.

Vill du vara med på Eurocash förändringsresa där du får både erfarenhet och möjligheten till att vara med att påverka och sätta rutiner. Kul då tycker vi att du ska söka denna rollen som Controller till oss i Strömstad!

ARBETSUPPGIFTER
Som Controller på Eurocash arbetar du huvudsakligen med analys, uppföljning och rapportering på kedjenivå. Du bidrar till att utveckla vårt arbete, och deltar i olika projekt inom ekonomi/controlling. Du kommer att genomföra månadsbokslut, utredningar och ad-hoc analyser till ledningen. En uppgift är också att utmana, coacha och utbilda verksamheten i affärsmässiga frågor. I din roll kommer du att ha breda kontaktytor inom företaget och det ställer höga krav på kommunikativ och pedagogisk förmåga.

Vi är ett litet team som arbetar nära tillsammans. En trivsam arbetsplats med fin gemenskap, mycket skratt och lättsamt även om arbetsbördan periodvis är hög. Eurocash ingår i Axfoodkoncernen vilket skapar möjlighet till vidareutveckling och nätverkande.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ett intresse för dagligvaruhandeln. Du har förmågan att driva dina egna arbetsuppgifter på ett självständigt och ansvarstagande sätt. Rollen kräver att du har en analytisk förmåga och trivs med att arbeta affärs- och utvecklingsorienterat. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och är strukturerad och noggrann. Du är tycker om att samarbeta och goda relationer är något du värdesätter högt. Du är nyfiken, drivande och vill gärna vara med och påverka. Hos oss är det högt tempo och under vissa perioder är arbetsbelastningen hög.

Du är utbildad civilekonom eller har en likvärdig utbildning och bör ha 1-3 års erfarenhet av controlling. Du behöver ha goda kunskaper inom följande:

  • Ekonomiska analyser

  • Prognosarbete

  • Affärsförståelse

  • Excel, MS Office, BI-verktyg, SAP

  • Svenska


OM TJÄNSTEN
Du är placerad på Eurocash Supportkontor i Strömstad och tjänsten är en tillsvidareanställning.
I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 
För oss är mångfald en affärsmöjlighet. Medarbetarnas breda kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Att du vill utvecklas och växa tillsammans med oss ser vi som en självklarhet. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

Controller till Eurocash i Strömstad

Eterni Sweden AB