ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Controller till bolag inom byggbranschen

Ort
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Controller till bolag inom byggbranschen

Kort om tjänsten

Är du en controller som har erfarenhet av projektarbete och -uppföljning? Då kan det vara dig vi söker!

Uppdraget startar i början av april och varar sex månader med möjlighet till anställning hos vår kund.

Om verksamheten

Vår kund är en aktör inom bygg- och anläggningsbranschen. De verkar med stark lokal förankring men har en styrka och internationell prägel genom att vara del av en av Europas största koncerner inom branschen. Kundens lokalkontor finns på Bulltofta i Malmö där du i rollen har din arbetsvardag. Möjlighet till arbete hemifrån finns, ca 2-3 dagar i veckan.

Verksamheten är uppdelad i två verksamhetsgrenar där du kommer att tillhöra den som verkar inom entreprenad där man arbetar nära sina kunder från tanke till avslutat projekt.

Mer om tjänsten

Fokus i tjänsten som controller är att skapa prognoser för de bygg- och anläggningsprojekt som pågår. Detta är ett kontinuerligt arbete som sker i nära dialog och samarbete med arbetscheferna samt platscheferna för projekten. Samarbete sker också med en controller-kollega med ansvar för andra verksamhetsgrenen samt en samordnande controller på koncernnivå. I rollen kommer du också att hantera månads- och årsbokslut. Du rapporterar i din roll främst till arbetsledare men kvartalsvisa uppföljningar av projekt presenteras också till VD och övrig ledning.

Din profil

Vi söker dig som är civilekonom i grunden och har arbetat som controller ca 3-10 år. Du bör ha en naturlig fallenhet för smidiga dialoger och trivas i en verksamhetsnära roll. Då en stor del av arbetet sker med hjälp av Excel är det en fördel om du är van vid och ser positivt på detta. Det är starkt meriterande med erfarenhet inom byggbranschen eller projektintensiv verksamhet samt med förståelse för successiv vinstavräkning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande.

Om Dreamwork

På Dreamwork jobbar vi med people management snarare än med traditionell rekrytering och bemanning. Vi anstränger oss hårdare för att matcha våra kandidaters personlighet med våra uppdragsgivares företagskultur. Vi har ett nära samarbete med LinkedIn och våra rekryterare och researchers är certifierade i LinkedIn’s Recruitermodul. Vi har två gånger utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri och lika många gånger nominerats till EY:s ”Entrepreneur of the Year”. Dreamwork grundades 2006 och har levererat personallösningar på över 130 orter i Sverige, från Kiruna i norr till Ystad i söder. Vi är ISO-certifierade enligt ISO 9001.

Dela detta jobb

Controller till bolag inom byggbranschen

Dreamwork Scandinavia AB