ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Business Area Manager inom Finance till Academic Work

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-22

Ansök nu

Business Area Manager inom Finance till Academic Work

Företag: Academic Work

Stad: Stockholm

Jobbkategori: Ekonomi/juridik/inköp

Roll: Affärschef

Omfattning: Heltid, Heltid

Startdatum: Augusti

Typ av uppdrag: Rekrytering

Vi letar efter

 • Har arbetat med exempelvis rekrytering eller försäljning av konsulttjänster inom en eller flera av de domäner som ingår i området, d.v.s. ekonomiadministration, lön, redovisning, juridik, revision, inköp eller controlling

 • Eftergymnasial utbildning

 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska

 • Van att hålla muntliga presentationer

 • B-körkort.

Meriterande med:

 • Erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsverksamhet

 • Erfarenhet av att arbeta med affärs- och/eller verksamhetsutveckling

Personliga kompetenser:

 • Relationsskapande

 • Orädd

 • Strukturerad

 • Självgående

 • Affärsmässighet

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Arbetsuppgifter

Som Affärsområdeschef inom Finance är du primärt ansvarig för vår verksamhet i Sverige, men har även ett avgränsat ansvar för vår internationella verksamhet. I rollen kommer du att leda och utveckla affärsområdet, och fungera som en expert gentemot både lands- och kontorsledning avseende långsiktiga aktiviteter för att säkerställa tillväxt och över tid. Genom ett innovativt och marknadsorienterat tankesätt stöttar du sälj- och leveransorganisationen för att höja kompetensnivån inom affärsområdet.

Det att föredra att du kan utgå från vårt kontor i Stockholm, men det går även bra att vara placerad på ett annat av våra kontor förutsatt att du är i Stockholm ca 2ggr/månad. Rollen innebär även resande till såväl kunder som mellan våra kontor och du bör ha möjighet att vara på resande fot i 4-8 dagar per månad.

Tillsammans med våra Account Managers och Key Account managers vara en förtroendeingivande medspelare i möten Att vara talesperson internt och extermt för Academic Work t.ex. genom uttalanden i media, genom att träffa organisationer vi samarbetar med i såväl det akademiska som i näringslivet Att bibehålla starka relationer med nyckelpersoner i kontorsledning såväl som på ledningsnivå i Academic Work Sverige På egen hand och tillsammans med andra specialister internt driva förändringsprojekt som syftar till att stärka våra förmågor inom sälj- och leveransorganisationen Aktivt bidra med idéer och hitta sätt att utveckla affärsområdenas sätt att arbeta

Academic Work

Academic Work är ett bemannings- och rekryteringsföretag som sedan starten 1998 har hjälpt över 130 000 young professionals världen över till jobb. Vi strävar efter att bygga en arbetsplats i absolut världsklass, målet är att ingen medarbetare på Academic Work ska vilja jobba någon annanstans. Vår kultur präglas av våra våra tre värderingar: Share Energy, Beat Yesterday och Show Heart.

Dela detta jobb

Business Area Manager inom Finance till Academic Work

Academic Work