ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Avtalscontroller sökes till Norrvatten i Sundbyberg!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Avtalscontroller sökes till Norrvatten i Sundbyberg!

Vi söker nu en driven och nyfiken avtalscontroller till Norrvatten i Sundbyberg!

Vill du arbeta i en utvecklade roll på en trevlig arbetsplats som präglas av högt i tak?

Varmt välkommen att läsa vidare!

I rollen som avtalscontroller arbetar du med att förvalta förbundets avtal och även identifiera utvecklingsområden och utvecklingsmöjligheter inom detta område. Det innebär att du är ansvarig för implementeringen av avtal såväl internt som externt mot leverantörer. Du följer upp att leverantörerna fullföljer sina åtaganden i enlighet med avtalade villkor genom löpande dialog med såväl beställare som leverantörskontakter.

Vidare kommer du vara en stödjande funktion för beställare i leverantörskontakter som kan vara nödvändiga under avtalstiden. Du genomför systematiska avtalsuppföljningar och utvärderingar av avtal inför avtalsförlängning. Syftet är att förbättra kvaliteten i avtalsinnehåll och leverantörers presentation samt att förbättra förbundet som beställare.

I rollen som avtalscontroller kommer du följa upp avropad volym i förhållande till avtalad volym samt göra prognoser på detta framåt. Du gör också regelbundna spendanalyser för att se trender och skapa underlag till strategier för kommande upphandlingar. 

Det kan även bli aktuellt för dig att genomföra upphandlingar.

Vem är du?

För att trivas i rollen är du en person som drivs att ett nära samarbete såväl med kollegor som med interna experter och täta kontakter med verksamhetens leverantörer. Vi ser att du kontinuerligt arbetar för att samverka med leverantörer och din roll är att identifiera utvecklingsområden och utvecklingsmöjligheter. Vidare är du en driven och självständig person som tar egna initiativ i arbete.

Kvalifikationer

  • Akademisk examen eller annan eftergymnasial utbildning med inriktning mot upphandling/inköp, ekonomi, juridik eller annan, för tjänsten, relevant utbildning

  • Ett par års arbetslivserfarenhet inom relevant område, t ex controller

  • Kvalificerad erfarenhet av arbete med MS Office

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du utöver ovan även har:

  • Erfarenhet av arbete med avtalsförvaltning

  • Erfarenhet av projektbaserat arbetssätt

  • Teknisk bakgrund eller intresse

  • Kunskap om upphandlingar enligt lagen om offentlig upphandling (LOU) eller lagen om upphandling inom försvars – och säkerhetsområdet (LUFS).

Du erbjuds

Du kommer att vara anställd hos Jureks och vara stationerad ute hos vår kund. Placering Sundbyberg. Omfattningen 100%, 40h/v. Inför uppdraget kommer säkerhetsprövning för inplacering i säkerhetsklass att ske. En sådan prövning innefattar registerkontroll vid Säkerhetspolisen. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå några månader framöver med eventuell möjlighet till anställning direkt hos kund. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Elvira Björebäck på elvira.bjoreback@jurek.se Välkommen med din ansökan redan idag på www.jurek.se. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

 

Dela detta jobb

Logo
Avtalscontroller sökes till Norrvatten i Sundbyberg!

Jurek