ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AML-konsulter till Sharp Recruitment & Consultants

Ort
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

AML-konsulter till Sharp Recruitment & Consultants

Om jobbet och vad vi erbjuder

Som en av Nordens mest nischade och specialiserade rekrytering- och interimsbyråer inom våra områden erbjuder vi våra anställda en lång och utvecklande karriär med mycket ansvarstagande och stort utrymme för påverkan! Sharp Recruitment & Consultants arbetar med kompetensförsörjning inom områdena:

  • Legal

  • Compliance

  • Risk

  • Tax & Audit

  • Business & Finance

  • Data Protection & Security

Hos oss kan du utveckla din kompetens tillsammans med engagerade ledare och kollegor. Vill du utmanas i din yrkesroll och arbeta i en stark gemenskap där vi tar hand om varandra, samtidigt som vi visar varandra uppskattning är vi rätt arbetsplats för dig.

Vi fortsätter att växa som företag och har för andra året i rad blivit ett DI Gasell företag!

Sharp Recruitment & Consultants arbetar med några av landets största aktörer inom bank- och finans, försäkring, tech, industri. Efterfrågan är stor efter AML-kompetens och som konsult hos oss erbjuder vi dig varierande uppdrag och varierande, stimulerande och utmanade arbetsuppgifter.

Vem söker vi?

För att lyckas i rollen tror vi att du behöver vara analytisk och strukturerad. Du kan arbeta självständigt men också bra i grupp, Du har en förmåga att se frågor i ett större perspektiv samtidigt som du har ett sinne för detaljer. Rollen kräver också att du har god samarbetsförmåga och en mycket god kommunikativ förmåga, såväl i muntlig som i skriftlig form. Du kan flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Du har ett stort driv, är initiativtagande och håller hög kvalitet på ditt arbete. Du tycker det är viktigt med ordning och reda, är förtroendegivande och uppvisar stor integritet i ditt arbete.

Vi tror även att de är bra om du har: ett par års relevant arbetslivserfarenhet med att motverka penningtvätt och finansiering av terrorism, t.ex. från en compliance- eller AML-organisation, alternativt från konsultbolag

Vill du bli vår AML-konsult?

Skicka din ansökan redan idag! Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse. Placeringsort: Stockholm

För ytterligare frågor kring tjänsten vänligen kontakta Mikaela Virsholm på telefon +46768986838 eller mikaela.virsholm@sharprecruitment.se

 

Dela detta jobb

logo
AML-konsulter till Sharp Recruitment & Consultants

Sharp Recruitment & Consultants