ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

AML-ANALYTIKER TILL BANK I STOCKHOLM

Ort
Utgår

2023-11-11

Ansök nu

AML-ANALYTIKER TILL BANK I STOCKHOLM

The Finance Family söker för kunds räkning en konsult inom AML till en bank i Stockholm.

Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på heltid som beräknas starta så snart som möjligt och initialt pågå i 6 månader. Goda möjligheter till överrekrytering till vår kund efter konsultuppdragets slut finns.

Om rollen och arbetsuppgifter:
I rollen arbetar du med onboarding av bankens företags- och privatkunder. Du genomför kundanalys enligt KYC-processen och utreder ägarstrukturer, verklig huvudman, PEP etc.
I förekommande fall har du även kontakt med kunder (anonymt) när kompletterande information samt styrkande underlag krävs. Du genomför egna analyser och bereder ärenden, innan de eskaleras för slutgiltigt beslut. I rollen genomför du också ODD och EDD på befintliga kunder, och vi ser gärna ser att du har arbetat med detta tidigare. Du ansvarar även för att hantera AML-relaterade frågor som kommer in till gruppens gemensamma mail, tillsammans med övriga i teamet. 

Kvalifikationer och erfarenhet:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av KYC/AML-relaterat arbete med fokus på onboarding av företagskunder. Har du arbetat på bank samt med högriskkunder tidigare så är det mycket meriterande. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska, samt är analytiskt lagd. På den aktuella avdelningen lägger man ett stort värde i nya idéer som kan utveckla gruppens arbetssätt, så rollen passar dig som är nytänkande och har en positiv attityd.

Placeringsort: Stockholm

Ansökan

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Se till att namn och kontaktuppgifter finns med i ditt CV.
Tänk på detta innan du skickar in din ansökan (i enlighet med GDPR-lagstiftningen)
• Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, ålder, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning.

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

logo
AML-ANALYTIKER TILL BANK I STOCKHOLM

The Finance Family