ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärsspecialist Lantbruk

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-09

Ansök nu

Affärsspecialist Lantbruk

Vill du vara en del av något större?
Vi ägs av våra kunder. Vi delar gator, stränder och torg med våra kunder. Därför drivs vi av att erbjuda trygghet via våra tjänster och att investera i vårt gemensamma samhälle.

Tillsammans är vi starka
Hos oss jobbar vi tillsammans och stärker varandra. På så sätt bidrar du inte bara till din egen utveckling, utan även till gruppen som helhet.

Vi söker nu affärsspecialist inom Lantbruk och gröna näringar med god kännedom inom lantbruksbranschen och erfarenhet av försäkring. Placeringsort är på vårt kontor i Malmö.

Beskrivning av rollen
Som Affärsspecialist har du ansvar för lantbruksaffären tillsammans med Chef Affärsservice. Du ansvarar för affärens premiekalkylsprocess och säkerställer att lantbruksaffären är i ekonomisk balans över tid samt att vi är relevanta på marknaden.

Som affärsspecialist inom Lantbruk fungerar du också som ett stöd till sälj- och skadeorganisationen med att besvara frågor och utbilda i våra produkter. Du behöver ha god kunskap om försäkring och ett intresse av att vara med och utveckla våra produkter och att vi i den processen lever upp till gällande regelverk. Du deltar i olika forum i som berör de gröna näringarna inom Länsförsäkringsgruppen och driver där frågor som är viktiga för Länsförsäkringar Skåne.

Vem är du  
För att lyckas i den här rollen är du affärsmässig med ett starkt eget driv. Vi vill att du har erfarenhet inom lantbruksförsäkring och förstår de gröna näringarna. Du har en god analytisk förmåga, kan ta snabba och korrekta beslut och är bra på att kommunicera, både i tal och skrift. Du är bekväm med att utbilda och vara ett stöd till andra i organisationen för att vi ska nå framgång.

Vilka är vi
Affärsservice Företag Motor och Lantbruk Sak består av underwriters, affärsspecialist, systemspecialist, administratörer och skadeförebyggare.

Som medarbetare på Affärsservice är du delaktig i detta arbete och blickar hela tiden framåt på hur vi kan möta morgondagens utmaningar.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande, och tjänsten kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan har gått ut. Vi ser därför att du skickar in din ansökan i form av CV och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 9 aprilI denna urvalsprocess använder vi oss av tester, vilka du kommer att få skickade till dig i nästa steg i processen.

Vill du veta mer
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Chef Affärsservice Företag Motor och Lantbruk Sak Åsa Pauli, asa.pauli@lansforskaringar.se , tel. 076-773 80 51

Facklig kontaktperson för Forena är Michel Gullstrand, michel.gullstrand@lansforsakringar.se
Kontakt HR: Jenny Lundqvistjenny.lundqvist@lansforsakringar.se

Dela detta jobb

Affärsspecialist Lantbruk

Länsförsäkringar Skåne