ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Affärscontroller till HRM Software

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-26

Ansök nu

Affärscontroller till HRM Software


HRM Software har idag Sveriges senast utvecklade HR-/ lönesystem för stora organisationer. Systemet hanterar lön, personella resurser samt tid och bemanning – innovativt, personligt och tillgängligt – precis som ett HR-/ lönestöd ska vara! Det går bra för HRM Software. I takt med att vi har kapacitet för nya inspirerande uppdrag behöver vi förstärka med ny och erfaren kompetens. Har du ett modernt och entusiastiskt ledarskap där varje individ och kompetens är viktig, bör du trivas som fisken i vattnet hos oss!

På kontoret i Växjö är vi cirka 70 drivna, erfarna och passionerade medarbetare med olika bakgrund.

Till vårt trevliga kundföretag HRM Software AB i Växjö söker vi en Affärscontroller!

På HRM får du möjlighet att arbeta i ett ungt, expansivt bolag med stor utveckling och förändringsvilja. Här får du möjlighet till både personlig och professionell utveckling i takt med företagets tillväxtresa.

Affärscontrollerns huvuduppgift är uppföljning av bolagets implementations- och utvecklingsprojekt. Övriga uppgifter är att analysera och tolka företagets ekonomiska siffror och med detta som underlag, agera stöd till ledningen vad gäller verksamhetsstyrningen och medverka till samt driva utvecklande åtgärder som ökar organisationens interna och externa effektivitet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 

  • Stöd i kalkylering och projektstyrning till projektledare samt i försäljningsprocessen

  • Uppföljning och analys av utfall inklusive nyckeltal

  • I samarbete med ledningen ansvara för kontinuerlig vidareutveckling av processer, rutiner och verktyg kopplat till våra implementations- och utvecklingsprojekt

  • Rapportering till VD

  • Kunskapsförmedling, medvetandegöra och påvisa samband för ökad lönsamhet

  • Driva och kvalitetssäkra arbetet med budget och prognos

  • Utföra projektaudits och månadsvis uppföljning av pågående projekt

  • Med stöd av ekonomifunktionen, driva budgetering och budgetuppföljning


Vidare ansvarar du även för att i implementationsprojekten följa upp resultat, bevaka lönsamheten och göra analysera. Du är med och säkerställer att effektiviteten maximeras samt medverkar i utvecklingen av bolaget, genom att stötta projektledare och chefer med utgångspunkt i ovan beskriva punkter.

Som Affärscontroller har du många kontaktytorna inom organisationen, varför det är av yttersta vikt att du innehar en god kommunikativ förmåga och är framåtlutad i sitt sätt att arbeta. Visst låter detta som en spännande och intressant utmaning?

Välkommen till ett kompetent och genuint bolag i framkant!

Din profil
Du som söker denna utmaning har troligen en relevant högskole-/universitetsutbildning inom området alternativt lång erfarenhet som kvalitets- och/eller leveransansvarig inom konsult- och utvecklingsverksamhet.

Lämplig bakgrund kan även vara projektledare av stora, komplexa projekt. Du har stor processförståelse, lätt för att sätta dig in i nya områden och har en känsla för affären. Erfarenhet inom produktbolag är meriterande.

Självklart har du en gedigen ekonomisk förståelse och brinner för den långsiktigt verksamhetsnära analysen och det framåtriktade och proaktiva arbetet. Hos oss kan du få möjlighet att utveckla dina skills inom ekonomi, affär och ledarskap, vi söker dig som är målfokuserad och leveranssäker!

Som person är du både noggrann, strukturerad och analytisk samt har lätt för att se samband och förstå helheten. Du drivs också av att ständigt hitta sätt att förbättra verksamheten. Eftersom kontaktytorna är flera har du god social kompetens och god samarbets- och ledarskapsförmåga.

Vidare är du van att uttrycka dig obehindrat på svenska, i både tal och skrift och besitter goda systemkunskaper, i bland annat Excel. För att lyckas i rollen tror vi även att du har ett långsiktigt och strategiskt tänk när det kommer till affär, analys och att trimma och utveckla verksamheten och dess arbetssätt och verktyg.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med direktanställning hos HRM Software AB i Växjö!

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Växjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökan: Senast 19 mars.      

 

Dela detta jobb

Affärscontroller till HRM Software

Eterni Sweden AB