ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Affärscontroller/Affärsutvecklare till Götene Vatten & Värme

Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-10

Ansök nu

Affärscontroller/Affärsutvecklare till Götene Vatten & Värme

 

Om företaget
Götene Vatten och Värme är ett kommunalt bolag som bedriver fjärrvärmeverksamhet i Götene och Hällekis samt ansvarar för vatten & avlopp i Götene kommun. Företaget har ca 30 medarbetare och omsätter ca 110 miljoner kr om året. All verksamhet i Götene Vatten & Värme AB är finansierad via avgifter på de produkter och tjänster som bolaget säljer, d.v.s. inga skatteintäkter går till bolagets verksamhet.

Götene Vatten & Värme är en viktig del i den klimat och energiomställning till en fossilfri produktion av energi som just nu pågår för fullt i hela landet samtidigt som vi är med och bygger vårt framtida samhälle tillsammans med Götene kommun.

 

På Götene Vatten & Värme råder en produktiv, affärsinriktad och positiv företagskultur och man uppger härlig stämning mellan kollegor, mycket frihet under ansvar och roliga arbetsuppgifter som de främsta skälen till att de anställda trivs och mår bra.

Vill du vara med på denna spännande resa och har ett sinne för siffror? Då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter
Som Affärscontroller/Affärsutvecklare kommer du att ansvara för affärs- och prismodeller för affärsområde fjärrvärme och affärsområde vatten & avlopp. Du kommer agera som affärsmässigt stöd till verksamheten i budget och prognos-arbetet samt löpande analysera och utreda resultatavvikelser.

 

Du ansvarar för framtagande av faktabaserade beslutsunderlag i samband med nya investeringar samt följer upp befintliga projekt, kunder och investeringar.

 

Du sitter med i ledningsgruppen och ser till att ledningen får den ekonomiska information som behövs för att driva verksamheten på ett affärsmässigt sätt.

Då de är ett mindre bolag så finns det inslag av övriga vanligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning såsom statistikinlämning och mindre ekonomiska utredningar.

 

Din profil
För att lyckas i rollen är det viktigt att du har god analytisk förmåga, sinne för siffror och att du känner dig bekväm med att ha mycket eget ansvar. Vidare är det viktigt att du har god förmåga att ta egna initiativ och att du fokuserar på att hitta lösningar, gärna komma med förbättringsförslag och effektiviseringar.

 

Du är prestigelös, har en hög grad av självständighet och framför allt utmanas du av att skapa nya affärsmöjligheter. Principen är affärsmässig samhällsnytta vilket skapas genom långsiktig ekonomisk stabilitet, samarbete och partnerskap

 

För att vara framgångsrik i denna roll krävs det att du har en akademisk utbildning inom ekonomi t.ex. civilekonom eller ingenjörsutbildning. Vi ser att du har minst 3 års arbetslivserfarenhet som Affärscontroller, Projektcontroller, Investeringscontroller, ingenjör eller liknande. Du har mycket goda kunskaper att effektivt arbeta i kalkylark, som Excel eller Google Sheets. Utöver detta har du en mycket god förmåga att på ett pedagogiskt sätt uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

 

Intresserad, ansök redan idag!

 

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se.

Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryterare Jimmy Harryson via e-post: jimmy.harryson@premier.se eller telefonnummer: 072-4024610.

 

Sista ansökningsdag 31 maj 2023.

 

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
Premier är ett auktoriserat rekrytering- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 9 städer och är idag cirka 450 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal, där vi matchar arbetsplatser i alla branscher med rätt kompetens. Vi erbjuder flexibla bemanning- och rekryteringslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
 

Dela detta jobb

logga
Affärscontroller/Affärsutvecklare till Götene Vatten & Värme

Premier Service AB