ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Affärschef ekonomi, Göteborg

Företag LUDVIG & CO
Ort
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Affärschef ekonomi, Göteborg

Om tjänsten
Som Affärschef leder du ett team redovisningskonsulter med målet att vara småföretagarens självklara partner. Du har det övergripande ansvaret för din grupp av medarbetare gällande kundleverans, kvalitét, försäljning, tillväxt, kompetensutveckling, samarbete och rekrytering. I rollen ingår även att proaktivt implementera moderna arbetssätt, och arbeta med förändringsledning.

Du leder medarbetare inom din egen yrkeskompetens och du kombinerar ledarrollen med eget kundarbete, där fördelningen kommer anpassas efter kundernas och teamets behov. Du har personalansvar och ingår i ledningsgruppen för Marknadsområde Göteborg tillsammans med andra Affärschefer.

Du är med och skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare med ett ledarskap som utgår från våra ledarbeteenden: Vilja & Våga, Inspirera & Engagera, Lära & Utveckla. Genom återkommande ledarträffar och ledarutbildningar, i en organisation med fokus på ständigt lärande, fortsätter du växa i din roll.

Bakgrund och profil
Vi söker dig som i den ledande rollen kan bidra med dina egna expertiskunskaper inom ekonomi. Du har erfarenhet av eget kundansvar och försäljning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är affärsmässig, resultatorienterad och vill bidra med rådgivning som utvecklar våra kunders verksamhet.

Du passar för rollen om du, precis som vi, tror att samarbete, affärsmässighet och utveckling är tre viktiga hörnstenar för att bygga starka team. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av ledaruppdrag, personalansvar och budgetarbete. Men det viktigaste är inte exakt vad du gjort, utan att du har viljan och potentialen att bli en riktigt bra ledare.

Ansökan
 I denna rekrytering samarbetar vi med Talent Management Group. Tryck på ansök knappen och sök jobbet via deras ansökningsformulär.
Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan med CV snarast möjligt. För mer information om tjänsten, kontakta Gunilla von Kauffmann, Talent Management Group telefon 070 609 53 52. Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Affärschef ekonomi, Göteborg

LUDVIG & CO