ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Administrativ ekonomiassistent sökes till projekt under en månad

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2023-04-13

Ansök nu

Administrativ ekonomiassistent sökes till projekt under en månad

Är du intresserad av att anamma ett nytt uppdrag under en månad? Har du goda administrativa färdigheter, goda kunskaper i excel och kanske även erfarenhet av rollen som ekonomiassistent? Vi söker för kunds räkning en administratör som kan stötta upp ett projekt under en månads tid. Varmt välkommen in med din ansökan redan idag, vi arbetar med löpande urval.

Om tjänsten

Vår kund är ett internationellt byggbolag med stadsutveckling som drivkraft. De bygger infrastruktur som möjliggör smidigare flöden och en hållbar livsstil för människor, företag och samhällen.

Nu söker de förstärkning till ett projekt. De söker en person som går igenom fakturor och verifikationer och söker efter felaktigheter som uppkommit. Det är av stor vikt att du är nogrann och strukturerad, detta är ett riktigt detektivarbete. Du kommer få god insikt i bolaget och utveckla dina kompetenser ytterligare. Visst låter det intressant!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta med en stor mängd fakturor och verifikationer. Målet är att du ska sammanställa dessa och finna eventuella felaktigheter.

Vi söker dig som

  • Tidigare erfarenhet av en roll som ekonomiassistent eller liknande
  • God analytisk förmåga och van att hantera stor mängd data
  • Goda kunskaper inom Excel
  • Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift

Utöver det ovan nämnda söker vi dig som har en god analytisk förmåga. Du är nogrann och strutkurerad, du har ett öga för detaljer. Dessutom trivs du med stundtals monotomt arbete och vill göra ett gediget och betydelsefullt detektivarbete. Därtill är du en sann lagspelare, du vill alltid ställa upp för dina kollegor och stötta dem i sitt arbete.

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, 1 månad
  • Placering: Hägersten, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

 

 

Dela detta jobb

Administrativ ekonomiassistent sökes till projekt under en månad

Academic Work