ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jönköping University

På Jönköping University finns välkvalificerade, uppfinningsrika och företagsamma medarbetare från hela världen.

Vi som jobbar på Jönköping University kommer från världens alla hörn, vi jobbar inom flera olika områden och har stor samlad kompetens. Här möts nya studenter, kunniga forskare, kunskapstörstande doktorander och kompetent administrativ personal. Tillsammans arbetar vi mot samma mål och vision. Vi utvecklar ny kunskap och delar kompetens genom hållbara samarbeten med näringsliv, offentlig sektor och andra akademiska institutioner.

På Jönköping University finns stora möjligheter att utvecklas och bygga din framtid. Ta nästa steg i din karriär och sök någon av våra lediga tjänster redan idag.
 

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare en trygg anställning med bra villkor och förmåner. 

Det finns fördelar med att arbeta hos oss

Vi erbjuder flexibla arbetstidslösningar som ger möjligheten att kombinera ett framgångsrikt yrkesliv med ett innehållsrikt privatliv.

Alla anställda inom JU omfattas av en rad förmåner. Här får du bland annat:

  • Årsarbetstid, förtroendearbetstid eller flextid med generösa flexramar för medarbetaren samt arbetsfria dagar

  • Friskvårdsförmån

  • Fler semesterdagar (28 dagar t.o.m. det år du fyller 29 år, 31 dagar fr.o.m. det år du fyller 30 år och 35 dagar fr.o.m. det år du fyller 40 år)

  • Möjlighet till löneväxling för pension

  • Ersättning för läkarvård/mediciner

  • Ersättning vid föräldraledighet

  • Möjlighet till frånvaro utan löneavdrag (för vissa typer av händelser/aktiviteter)

Kompetens- och karriärutveckling

När våra medarbetare utvecklas, utvecklas även Jönköping University. Utgångspunkten för all kompetensutveckling vid Jönköping University ska vara verksamhetens behov utifrån bolagens och avdelningarnas verksamhetsplanering. Kompetensutveckling av personalen är ett viktigt medel för att JU ska klara framtida utmaningar.

Internationella utbyten

All personal vid Jönköping University har möjlighet att delta i internationella utbyten genom stipendieprogrammet Erasmus+. Att besöka ett lärosäte utomlands är ett bra sätt att få nya idéer och utvecklas i sin yrkesroll. Ta chansen att utbyta erfarenheter med europeiska kollegor och kompetensutveckla dig i en internationell miljö.

Introduktion av nyanställda

Att känna sig välkommen och tidigt bli introducerad i sina nya arbetsuppgifter på en ny arbetsplats är A och O. På JU kommer du att genomgå en introduktionsprocess för att du ska känna dig väl mottagen, trygg och delaktig i din nya arbetssituation. I introduktionen ingår även planering för din fortsatta utveckling.

Aktuella kollektivavtal

Jönköping University är frivilliga medlemmar i Arbetsgivarverkets arbetsgivarorganisation och vi omfattas därför av statliga avtal när det gäller löner och anställningsvillkor. Jönköping University har dessutom kompletterande lokala kollektivavtal för ett antal områden.

Välkommen till Jönköping University!

 

Bransch

Utbildning

Anställda

3000

Huvudkontor

Jönköping

Adress

Gjuterigatan 5, 553 18

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Jönköping University

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor