ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SBC grundades 1921 och är en helhetsleverantör inom förvaltning av bostadsrättsföreningar och fastigheter. Vi har experter inom ekonomisk och teknisk förvaltning, energirådgivning, projektledning av ombyggnation och renoveringar samt juridisk rådgivning. Vi har kontor på fem orter i landet med över 380 anställda och är en del av den globala koncernen Odevo. Förutom förvaltning, är innovation och tech viktiga områden som driver oss framåt och gör oss till en stark aktör inom branschen.

Välkommen till SBC

Vi är stolta över att ha så många kunniga medarbetare på och utanför våra kontor. Med spetskompetenser inom våra olika affärsområden finns det alltid en kollega som har svar på din fråga. Oavsett om det gäller juridik, förvaltning eller byggnadsteknik. SBC är en arbetsplats där du får stor möjlighet till personlig utveckling och det är bara du som sätter dina egna gränser. 

Bransch

Fastighetsförvaltning

Anställda

380

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Västgötagatan 5, 118 27

Webbplats

language

Sociala medier

Vad säger våra medarbetare?

Frank Nordin

Fastighetsjurist

"Det jag tycker mest om med att arbeta som Jurist på SBC är helt klart variationen. Jag kan göra allt mellan himmel och jord. Ena dagen sitter jag stämmoordförande i en förening andra dagen sitter jag i tingsrätten och har en process".

Missa inga jobb från SBC Sveriges BostadsrättsCentrum AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor