ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Resultat AB

Ett glatt gäng

Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av Ekonomer för uthyrning och rekrytering
Vi vill alltid göra vårt yttersta för att leverera kvalité och sätter alltid vår kund och konsult i första hand. När du väljer oss som partner vid rekrytering eller inhyrning kan du luta dig tillbaka med vetskapen om att vi kommer hjälpa dig.

Internt har vi en målsättning att hjälpa våra konsulter att ständigt utvecklas och lära sig mer och vi vill alltid vara engagerade i deras arbete hos våra kunder. Med våra värdeord Personliga & Engagerade så hoppas vi skapa en känsla av delaktighet och personlig relation mellan oss och våra konsulter.

Vi söker ständigt nya ekonomer till våra kunder. Varje dag får vi in nya förfrågningar från våra kunder och många av dessa annonseras här, men inte alla. Om du finner ett intressant jobb här så kan du höra av dig till oss eller gå direkt till annonsen och ladda upp ditt CV och söka jobbet. Om du vill komma i kontakt med oss för att du börjat fundera på att söka ett nytt jobb, tveka inte att höra av dig!

Kvalité
Vi presenterar aldrig en person som vi inte vet kommer klara av uppdraget! Våra konsulter är erfarna ekonomer inom sitt specialistområde. De har valt att arbeta som konsulter därför att de är personer som värdesätter en föränderlig vardag och ständigt lärande. Genom sitt arbete som konsult hos Resultat kommer vår personal i ständig kontakt med olika typer av företag, affärssystem och branschspecifika frågor. Detta gör att de blir mycket flexibla, bidragande och snabbt sätter sig in i verksamheten. Alla våra konsulter har rekryterats med samma noggrannhet som när vi rekryterar till våra kunder.

Personaluthyrning
Vi hjälper kunder inom alla branscher och segment med rekrytering och uthyrning av Ekonomer. Vi har personal som gärna hjälper våra kunder med allt från reskontrahantering till chefstjänster. Många av våra kunder ser det som en stor möjlighet att hyra in personal under både korta och långa perioder. Exempel på behov kan vara över semesterperioden, föräldravikariat och både korta och långa arbetstoppar i verksamheten. Vi strävar alltid efter att tillgodose just era önskemål.

Bransch

Bemanning och rekrytering

Anställda

18

Huvudkontor

Stockholm

Webbplats

language

Lediga jobb från Resultat AB

Redovisningsekonom till capio

Sollentuna - 15 dagar kvar

Läs mer

Spontanansökan göteborg

Göteborg - 160 dagar kvar

Läs mer

Spontanansökan stockholm

Stockholm - 160 dagar kvar

Läs mer

Ekonomiassistenter sökes till kommande uppdrag i göteborg

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Redovisningsekonomer tilll uppdrag i göteborg!

Göteborg - 9 dagar kvar

Läs mer

Spontanansökan stockholm

Stockholm - 160 dagar kvar

Läs mer

Spontanansökan göteborg

Göteborg - 160 dagar kvar

Läs mer

Financial controller

Mölndal - 8 dagar kvar

Läs mer

Ekonomiassistent inom kundreskontra

Stockholm - 8 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Filip

Kundansvarig

Anna Olofsson

Konsult

Sara

Konsultansvarig

Hur länge har du jobbat på Resultat?
3 år.

Vad fick dig att söka jobb hos oss?
- Det var en familjär och varm känsla när jag kom i kontakt med Resultat. Värdeorden Personlig & Engagerade genomsyrar verkligen hela verksamheten. Både internt och externt.

Varför har du valt att stanna hos oss?
- Man har fria tyglar, ständigt utvecklas utefter individerna. Individuell utveckling.  Närhet till cheferna, öppenheten och att man får lära sig nya saker om olika branscher och bolag, oavsett stora som små.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?
- Det skulle jag definitivt göra. Vi har en närhet och transparens som värderas. Det är precis vad man önskar när man kommer till ett företag. En ärlig och bra, det finns trygghet men ändå raka rör och högt i tak.

Varför ska man välja Resultat?
- Vi är ett seriöst bolag som är väldigt enkla att samarbeta med. Vi tar uppdrag där goda förutsättningar finns och ser att vi kan fylla behovet kunden efterfrågar.
Även när det gäller Konsulter så vill vi investera vår tid i att de ska hitta rätt arbetsplats, trivas och känna att de kan nå ut till oss med sina frågor och funderingar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Berätta om din relation till Resultat
- Första gången jag kom på intervju på Resultat gällde det ett uppdrag på AIK fotboll. Det gick ju inte eftersom jag hejar på Bajen! Det var ju lite dråpligt och vi har skrattat åt det flera gånger.

Vi hade dock hunnit prata ganska länge och Resultat har sen dess hittat flera uppdrag som passar mig. Jag skrattar fortfarande tillsammans med min konsultchef, men nu åt andra saker.

 

 

 

Hur länge har du jobbat på Resultat?
2 år.

Vad fick dig att söka jobb hos oss?
- Jag fick ett väldigt professionellt bemötande i rekryteringsprocessen som också väckte ett intresse för en väldigt spännande tjänst och arbetsplats.

Varför har du valt att stanna hos oss?
- Det slutar aldrig vara utmanande. Det finns stora möjligheter till att sätta sina egna mål. Väldigt roliga och varierande arbetsuppgifter med mycket nätverkande med både kandidater och kunder.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega? Om Ja, varför?
- Det har jag gjort så otroligt många gånger! Varför? För att det är så bra bolag att jobba för. Inkluderande, roligt, så bra kollegor.

Varför ska man välja Resultat?
- För att vårt mål, på rekryteringssidan, är att vi alltid vill hitta rätt kandidat för rätt jobb. Om vi får in en superkandidat så släpper vi inte personen förrän vi hittat en perfekt arbetsplats för hen.
Att hitta rätt jobb det är ett pussel där geografi, kompetens, arbetsuppgifter, kollegor, miljö etc är pusselbitarna och där vårt jobb är att få ihop pusselbitarna så bra vi bara kan!

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från Resultat AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor