ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Ludvig & Co är Sveriges största rådgivningsföretag med drygt 70 000 kunder och cirka 1 300 medarbetare på 130 orter. Grundat av Ludvig Nanneson 1918 har vi i över 100 år hjälpt våra kunder. Med enkla lösningar och bred kompetens inom ekonomi, fastighetsförmedling, juridik, skatt och affärsrådgivning fokuserar vi på att skapa värde för företagare över hela landet.

Ludvig & Co är en av Sveriges Bästa Arbetsgivare i Universums årliga mätning. Ludvig & Co får 2022 placering nummer 18.

När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige.Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen. Det finns ett VI i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

Gör skillnad för företagare tillsammans med:

900

Ekonomer

95

Jurister

60

Specialistrådgivare

80

Fastighetsmäklare

 

Bransch

Ekonomi, juridik och fastigheter

Anställda

1300

Huvudkontor

Stockholm

Adress

Warfvinges väg 32, 112 51

Webbplats

language

Sociala medier

Lediga jobb från LUDVIG & CO

Rådgivare ekonomi, Vårgårda

Vårgårda - 11 dagar kvar

Läs mer

Rådgivare ekonomi till våra kontor i Östergötland

Linköping - 11 dagar kvar

Läs mer

Rådgivare ekonomi med inriktning BRF, Västervik

Västervik - 3 dagar kvar

Läs mer

Junior rådgivare ekonomi, Bollnäs

Bollnäs - 11 dagar kvar

Läs mer

Rådgivare ekonomi, Bollnäs

Bollnäs - 11 dagar kvar

Läs mer

Rådgivare inom redovisning & ekonomi, Eskilstuna

Eskilstuna - 11 dagar kvar

Läs mer

Ledare inom redovisning & ekonomi, Eskilstuna

Eskilstuna - 11 dagar kvar

Läs mer

Rådgivare ekonomi

11 dagar kvar

Läs mer

Senior Rådgivare ekonomi, Borlänge

Borlänge - 11 dagar kvar

Läs mer

Vad säger våra medarbetare?

Jennie Bråthen

Fastighetsmäklare

Nitza Vilén

Rådgivare ekonomi

Fredrik Widange

Affärsrådgivare

På Ludvig & Co får jag göra det jag brinner för, i stort och smått. Jag får som fastighetsmäklare se till att gårdar byter ägare och jag får som anställd inom företaget vara med att utveckla Sverige med den gröna näringen i fokus. Jag känner en stor stolthet över att få arbeta på ett företag med en så enorm kunskapsbank, generös företagskultur och oerhört engagerade medarbetare. Jag kan inte allt men tillsammans med mina kollegor kan jag lösa det mesta. Den vetskapen ger trygghet till mig som fastighetsmäklare men även till mina säljare, köpare och spekulanter.

Jag jobbar på Ludvig & Co för att jag värdesätter utvecklingsmöjligheterna och att kunna påverka min arbetsvardag. Jag har kunder inom allt ifrån matvarukedjor till fastighetsbolag. Det gör arbetet varierande, utvecklande och roligt. Utöver det älskar jag gemenskapen och att vi alltid ställer upp för varandra. Välkommen till oss!

Jag heter Fredrik Widange och jobbar som affärsrådgivare på Gotland. I mitt dagliga arbete där vi erbjuder tjänster för småföretagare så arbetar jag utefter ”Learning by doing”, det är så jag lär mig bäst. Jag tar mig an spännande uppdrag efterhand och ser mig som generalist.

I företaget är vi bra på att hjälpa varandra och det finns en otrolig bredd av olika kompetenser inom Ludvig & Co. Vi är inne i en process där vi vill bli ännu bättre att arbeta över gränserna i landet. Kundvärdet är att vår gemensamma kompetens löser kundernas behov. Några exempel på uppdrag som jag utför är hjälp med att utföra en affärsplan, företagsanalyser, söka investeringsstöd, utför driftsplaner och kalkylering och i Coronatider hjälp att söka statliga stöd. Ludvig ger en möjlighet att utvecklas och min chef brukar ofta säga ”kör” när jag har idéer som jag vill pröva eller utveckla.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Missa inga jobb från LUDVIG & CO

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor