ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen

Vill du ha ett meningsfullt arbete som bidrar till en väl fungerande arbetsmarknad? På IAF är du med och bidrar till att Sveriges trygghetssystem som arbetslöshetsförsäkringen, aktivitetsstödet och etableringsersättningen är rättssäkra och effektiva.

På IAF arbetar vi med tillsyn över arbetslöshetskassorna och över de uppdrag som Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan har i trygghetssystemen.

Akademisk utbildning är ett krav för de flesta av våra tjänster och många av medarbetarna har utbildning inom statskunskap, ekonomi, statistik och juridik. De vanligaste yrkesgrupperna på IAF är utredare och jurister.

Som utredare arbetar du med att granska och utöva tillsyn för att bedöma hur en arbetslöshetskassa eller myndighet hanterar sitt uppdrag. I våra utredningar och granskningar samarbetar du med kollegor som kompletterar dina kunskaper och erfarenheter.  

Som jurist deltar du i granskningsuppdrag. Du kan också arbeta med regelsamlingen som styr hur arbetslöshetskassorna ska utöva sitt myndighetsansvar, eller med EU-lagstiftningen som rör arbetslöshetsförsäkringen. 

Här arbetar också handläggare, experter och strateger inom stödfunktioner som ekonomi, lokalsamordning/inköp, kommunikation, HR och IT.

Vårt kontor ligger i Katrineholm. Till Katrineholm finns goda pendlingsförbindelser från bland annat Stockholm, Mälardalsregionen och Östergötland. Vi erbjuder goda möjligheter att arbeta på distans och om du pendlar har du möjlighet att arbeta under restiden.  

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

Ej angivet

Huvudkontor

Katrineholm

Webbplats

language

Missa inga jobb från Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor