ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Holmgrens Bil AB

Välkommen till oss på Holmgrens Bil!

Vi finns här för dig genom hela ditt liv med bilen!

Holmgrens Bil är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag och vi finns på 14 orter i Sverige. Vi säljer 6 varumärken: BMW, MINI, Hyundai, Nissan, Ford och MG och har en auktoriserad verkstad för alla våra egna märken.

På Holmgrens Bil jobbar vi alltid med våra kärnvärden; Glädje, Respekt, Ansvar & Sparsamhet. Genom engagerade medarbetare och en branschledande service bygger vi långsiktiga relationer tillsammans med våra kunder. Vårat varumärkeslöfte är Vi bryr oss, och det är den upplevelse varje kund alltid har rätt att förvänta sig hos oss.

Om oss

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag. Vi finns idag i Blekinge, Småland, Skåne, Östergötland, Närke, Södermanland, Västra Götaland och representerar flera olika varumärken.

Jobba hos oss

Vi är ett familjeföretag som är inne på tredje generationen. Ett företag som verkar efter bra värderingar bidrar också till samhällets utveckling, vi vill vara ett sådant företag. Tillsammans med våra fantastiska medarbetare bygger vi ett Holmgrens Bil för framtiden. Morgondagens bilhandel, kom och skapa den med oss!

Varför jobba med oss?

En spännande resa

Faktorer som den pågående digitaliseringen och teknikutvecklingen har drivit fram nya kundbeteenden och en resa mot nya outforskade affärsmodeller. Upplevelser som kunder möter i andra branscher tar de med sig, vilket genererar höga förväntningar i mötet med oss. Hos oss får du chansen att vara med och skapa morgondagens bilhandel och sätta din prägel på en hel bransch.

● Teamwork

Den bästa idéen tror vi blir till när man bollar tillsammans. Vi är i en bransch som är i ständig rörelse och kan vi lära av varandra, hela tiden, leder det till en snabbare tillväxt och ökad dynamik. För att göra vår spännande resa verklig, så är varje medarbetares insats och kompetens av stor vikt. Alla medarbetare har sitt värde. Är du med på det, då kommer vi ha väldigt roligt ihop.

Integritet och respekt för individen

Vi tror på det faktum att OM ett företag ska vara långsiktigt lönsamt, behöver det ha en moralisk kompass och tydliga värderingar att bygga vidare på. Vårt varumärkeslöfte "Vi bryr oss" är den upplevelse varje medarbetare har rätt att förvänta sig på sin arbetsplats. Oavsett ursprung, kön, sexuell läggning eller religion så ska individen mötas av respekt. Vi vill representera medmänsklighet, att vi tar hand om och ser varandra. Vi bryr oss genom glädje, respekt, ansvar och sparsamhet!

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Bransch

Personbilar & Lätta Motorfordon, Handel

Anställda

-

Huvudkontor

Jönköping

Webbplats

language

Sociala medier

Missa inga jobb från Holmgrens Bil AB

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor