ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

DHL Express

Vad säger våra medarbetare?

Patrik

Supervisor DHL Express i Västberga

Irina

Senior Advisor DHL Express i Ljusdal

Henrik

Operations Director Sweden DHL Express i Solna

Vad fick dig att söka jobb på DHL Express?

DHL Express är en av världens mest globala företag och deras känsla för service hade jag hört gott om som gjorde mig intresserad i första taget. 

Varför har du valt att stanna på DHL Express?

Jag trivdes redan från första dagen som kurir & tyckte sammanhållningen mellan kollegorna var exceptionell bra jämfört med tidigare arbetsplatser. DHL Express har en bra ledning och chefer som arbetar ständigt med förbättringar och motiverar anställda.

Nya utmaningar har ständigt motiverat mig och jag har arbetat i olika roller med utvecklande arbetsuppgifter som fått mig att växa som människa.

Skulle du rekommendera oss till en vän eller tidigare kollega?

Jag skulle absolut rekommendera DHL Express till mina vänner & bekanta. Ett stort företag med bra utvecklingsmöjligheter, där varje dag är en spännande utmaning!

Vad fick dig att söka jobb på DHL Express?

Jag hörde mycket gott om DHL när jag kom till Ljusdal. Jag fick ett erbjudande att jobba på den Nordisk kundtjänsten då det behövdes dansk talande agenter.

Det har varit väldigt spännande att prova sina kunskaper i  helt ny bransch och även få utveckla språket.  

Varför har du valt att stanna på DHL Express?

Jag har ett jobb som jag trivs med och efter 15 år har jag kvar glädjen och leendet när jag går till jobbet och få träffa alla underbara kollegor!  

Skulle du rekommendera DHL Express till en vän eller tidigare kollega?

Jag rekommenderar verkligen DHL, en arbetsgivare som ger stora möjligheter till självutveckling. Du erbjuds olika utbildningar så att du kan känna dig trygg i det du gör så att arbetet blir så bra som möjligt, samtidigt som du har roligt på jobbet.

Vad fick dig att söka jobb på DHL Express?

Det var på rekommendation / tips från en bekant att kolla med DHL Express på Landvetter då jag sökte ett sommarjobb efter jag avslutat gymnasiet, 1999. Just då hade jag ingen direkt koll på vad DHL vad för bolag.

Varför har du valt att stanna på DHL Express?

Jag har stannat ett tag, närmare bestämt 19 år nu. Anledningarna är många. Utvecklingsmöjligheterna internt finns verkligen på DHL Express, människorna i bolaget och dess kultur är något jag fastnat för. Oavsett roll, jag har haft 14 till antalet, så är det alltid en variation, utmaningar på daglig basis och vi står aldrig stilla och trampar – det gillar jag!

Skulle du rekommendera DHL Express till en vän eller tidigare kollega?

Absolut och det sker regelbundet. Rekommendationen är egentligen baserad på just varför jag själv stannat. Kan och vill man utvecklas som individ och i bolaget så finns möjligheterna.