Teamleader och redovisningskonsult till genuin byrå i city (TILLSATT)

Är du en ansvarstagande teamleader som är ute efter ett utvecklande jobb på ett kreativt företag? Då har du kommit rätt! Vi på Vindex är just nu på jakt efter Teamleader med kundansvar för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

I rollen leder du ett engagerat team redovisningskonsulter samtidigt som du är kundansvarig. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Leda ett engagerat redovisningsteam 
  • Kundansvar för ett flertal kunder 
  • Kvalitetssäkring och upprättande av bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer 
  • Effektivisering och utveckling av ekonomiska processer

Kvalifikationer och personliga egenskaper 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och som har några års erfarenhet inom redovisning, gärna på byrå. Meriterande för tjänsten är om du tidigare arbetat i en roll som inkluderar ledarskap eller personalansvar. Du engageras av att ha breda kontaktytor och jobbar ständigt för att göra såväl interna, som externa intressenter nöjda. 

Bortsett från ovanstående värderar vi dina personliga egenskaper högt. Som person är du driven, med en förmåga att kommunicera på ett tydligt sätt. Du uppskattar att ha många bollar i luften och har lätt för att anpassa dig till nya situationer. Till sist är du prestigelös och lyhörd med en positiv inställning! 

Ansökan 

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SARETL2232. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sara Söderlilja ([email protected], 070-171 81 93)vid fler funderingar kring rollen. 

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsföretag Teamleader

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonomiassistent? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.