Group Business Controller med projekterfarenhet och IT-intresse (TILLSATT)

Har du projekterfarenhet inom controlling och dessutom ett genuint IT-intresse? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu ute efter en Group Business Controller för vår kunds räkning. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kunden. 

Bolaget befinner sig i stark tillväxt och i rollen som Group Business Controller agerar du projektledare i nära samarbete med interna IT-utvecklare, samtidigt som du antar en nyckelroll inom Business Control. 

Placering: Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Group Business Controller med projektledarerfarenhet och IT-intresse: 

  • Projektledning inom IT
  • Övergripande ansvar över uppföljning och analys 
  • Personalansvar 
  • Ansvar över månads-, kvartals- och årsbokslut 
  • Delta i budget- och prognosarbete 
  • Upprätta KPI:er 
  • Agera stöd och bollplank gentemot bolagets ledning i ekonomiska frågor 
  • Löpande arbete med att utveckla system för analys 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Group Business Controller med projektledarerfarenhet och IT-intresse: 

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet inom Business Control, gärna som konsult eller projektledare. Vi lägger stor vikt vid ditt genuina IT-intresse och din förmåga att sätta dig in i komplexa system. Vi värdesätter dessutom dina skickliga Excel- kunskaper. Har du dessutom kunskap inom Power Query är det ett starkt plus. Utöver det kommunicerar du obehindrat på såväl svenska som engelska, i tal och skrift. Till sist har du ett analytiskt öga och en känsla för struktur! 

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer JKGBC2201. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kolm ([email protected], 070-811 32 32) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekryteringsbolag Group Business Controller 

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.