Financial Controller till börsnoterat bolag i stark tillväxt (Tillsatt)

Är du redo att anta en utvecklande roll på ett bolag i stark tillväxt? Vi på Vindex är just nu ute efter en Financial Controller till vår kund, med start omgående. Under de första sex månaderna går du som konsult via oss på Vindex, för att sedan övergå i en fast anställning hos kunden – förutsatt ett fint samarbete. I rollen bistår du bland annat bolagets Group Accounting Manager med finansiell information. 

Placering: Centrala Stockholm 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Financial Controller till börsnoterat bolag i stark tillväxt: 

  • Kontinuerlig rapportering av finansiell information till bolagets Group Accounting Manager
  • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut samt ta fram årsredovisning
  • Hantera kundfordringar
  • Administrera och kontrollera leverantörsskulder
  • Moms- och skattedeklarationer 
  • Säkerställa att den finansiella informationen är korrekt och att aktuella regelverk efterlevs 
  • Stötta Group Accounting Manager

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Financial Controller till börsnoterat bolag i stark tillväxt: 

Vi söker dig som har en universitetsutbildning inom ekonomi och minst tre års arbetslivserfarenhet inom redovisning. Har du dessutom ett intresse för hållbarhetsredovisning är det starkt meriterande för den här rollen. Utöver det ser vi gärna att du är systemintresserad, med goda kunskaper i Excel. Till sist kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du analytisk och noggrann, med en känsla för detaljer. Du jobbar dessutom hårt för att möta uppsatta mål och deadlines. Du är en sann lagspelare som engageras av att arbeta såväl självständigt som i team. Utöver det uppskattar du att jobba i en dynamisk miljö som ständigt förändras! 

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ERFC2546. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös ([email protected], 073-338 10 85) vid fler frågor kring rollen. 

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Rekrytering Financial Controller 

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb