Interim Redovisningsansvarig till marknadsledande bolag (TILLSATT)

Vi på Vindex är just nu ute efter en Interim Redovisningsansvarig för vår kund. Uppdraget pågår i sex månader, med start så snart som möjligt. I rollen antar du ett helhetsansvar över den löpande redovisningen där du på ett effektivt sätt koordinerar och fördelar arbetet. Dessutom inkluderar rollen ständig support och kommunikation gentemot övriga avdelningar inom bolaget. 

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Redovisningsansvarig till marknadsledande bolag:

  • Helhetsansvar för ett av koncernens driftbolag samt rapportering för ett 20 tal fastighetsbolag
  • Koordinera och kvalitetssäkra den löpande redovisningen
  • Kontinuerlig kommunikation gentemot övriga avdelningar inom bolaget
  • Moms- och skattedeklarationer
  • Avstämningar
  • Upprätta månads- och årsbokslut
  • Årsredovisning
  • Rapportering
  • Effektivisering och utveckling av processer och rutiner inom redovisning
  • Förekommande Ad hoc-projekt

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Redovisningsansvarig till marknadsledande bolag:

Vi söker dig som har en civilekonomexamen eller motsvarande. Dessutom arbetar du självständigt genom hela redovisningsprocessen och har tidigare arbetslivserfarenhet från ett bolag med stora transaktionsflöden. Därtill har du ett genuint systemintresse och goda kunskaper inom Excel. Till sist kommunicerar du tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska.

Som person drivs du av att arbeta i en operativ roll där du förlitar dig på din goda kommunikativa förmåga. Du är ansvarsfull och noggrann, med ett strukturerat arbetssätt. Därtill är du en sann lagspelare som är trygg i din kompetens, samtidigt som du har en prestigelös inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer RPRA2202. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Rolf Pettersson ([email protected], 070-340 78 03) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Redovisningsansvarig

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.