Interim Operations Manager till snabbväxande startup (TILLSATT)

Har du erfarenhet av projektledning, logistik och implementering av nya produktionsprocesser? Har du dessutom arbetat inom livsmedelsbranschen? Då kan det vara dig vi söker! Vi på Vindex är just nu på jakt efter en Operations Manager till vår snabbväxande startup-kund! Tjänsten innebär ett interimsuppdrag som pågår i sex månader, med start så snart som möjligt. Ta chansen att bli en del av ett nytänkande bolag i stark tillväxt! 

Huvudsakliga arbetsuppgifter för rollen som Interim Operations Manager till snabbväxande startup: 

  • Ansvara för att initiera, leda, genomföra samt följa upp samtliga aktiviteter inom ditt ansvarsområde och i enlighet med affärsplan 
  • Ansvara för optimering av logistikflöde med input från produktutvecklare 
  • Leda implementering av nya produktionsprocesser 
  • Beräkna produktionskostnader 
  • Kontinuerlig kontakt och stöttning i framförallt logistikfrågor gentemot såväl interna som externa intressenter 

Kvalifikationer och personliga egenskaper för rollen som Interim Operations Manager till snabbväxande startup: 

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller finans. Du har tidigare erfarenhet när det kommer till implementering av nya produktionsprocesser och som är van vid att projektleda krossfunktionella projekt, gärna inom livsmedelsbranschen. Du har god förståelse för ingredient suppliers, relationer och logistiken bakom. Därtill förlitar du dig gärna på din goda kommunikationsförmåga. 

Som person brinner du för att vara spindeln i nätet där du har en otrolig känsla för koordination och struktur. Du är van vid att hantera och agera i pressade situationer där snabba beslut krävs. Dessutom har du en förmåga att identifiera detaljer och dess påverkan på helheten. Till sist är du en sann relationsbyggare som engageras av att anta en roll med breda kontaktytor! 

Sök rollen idag!

Rekryteringen sker i samarbete med Vindex. Kan denna tjänst passa dig? Skicka in ditt CV i Word-format och ange referensnummer MNOM2127. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson om du har fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring. Professionella underkonsulter fakturerar via eget bolag.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Bemanningsföretag Operations Manager

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb