ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker fler kollegor inom lön!

Företag LUDVIG & CO
Ort
Utgår

2023-10-28

Ansök nu

Vi söker fler kollegor inom lön!

Vill du vara med och göra skillnad? Följ med på vår tillväxtresa och forma framtidens bästa lönebyrå. Vi söker ständigt duktiga kollegor inom lön som är drivna, nyfikna på nya arbetssätt och gillar att utvecklas i samarbete med kollegor.

Placeringsort: Flexibelt, vi finns på 130 orter och jobbar digitalt.

Om tjänsterna

Som Lönekonsult hos oss ansvarar du för hela löneprocessen till kunder av varierande storlek i olika branscher. Det innebär bl a att du i möten med kunden är lyhörd och proaktiv för att kunna utveckla leveransen och kundrelationen. Rollen ger dig en möjlighet att få ett helhetsansvar för dina kunder men som en del av teamet finns du alltid där för att stötta och hjälpa dina kollegor.

Som Implementationskonsult arbetar du med att starta upp nya och befintliga kunder av varierande storlek i olika branscher i Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM. Du är den första kontakten med våra nya kunder och detta kräver därför att du är en drivande kraft som är utåtriktad och har lätt för att få kontakt med människor samtidigt som du kan arbeta självständigt.

Vi söker dig

Vi söker dig som brinner för löneprocessen och som trivs i rollen som konsult där du har kontakt med många olika kunder i olika branscher. Du bör ha goda grundkunskaper inom lön och tillämpande av olika kollektivavtal. Du är antingen i början av din karriär eller är erfaren och rutinerad. I rollen som implementationskonsult bör du dock ha erfarenhet från att implementera både tid-/rese- och lönesystem, gärna Hogia och/eller Flex HRM.

Som person är du strukturerad och resultatinriktad samtidigt som du är lugn, trygg och coachande så du lätt skapar förtroende, både hos kollegor och kunder. Du har ett positivt förhållningsätt till förändringar i allmänhet och digitala verktyg i synnerhet och du lär dig snabbt nya saker. Mot kunder och kollegor är du lyhörd, flexibel och lösningsorienterad. Du behöver även vara noggrann, strukturerad och ansvarstagande i rollen som lönekonsult.

Du har kompetens och erfarenhet i Hogia Lön Plus och/eller Flex HRM. Det är ett stort plus om du besitter kunskap och erfarenhet inom bägge systemen.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav, du bör även vara bekväm med att kommunicera på engelska.

För att lyckas behöver du

  • Trivas i konsultrollen och ha ett affärsmässigt tänk

  • Ha ett stort yrkesmässigt engagemang

  • Tycka om att arbeta med många kunder i olika branscher

 

Låter det här som du?

Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Har du någon fråga gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Marknadsområdeschef Ann-Sofie Larsson tel 08-700 2003.

Vi ser fram emot din ansökan!

kollagebild final 2.jpg

Bli en del av Ludvig & Co
När du blir en del av Ludvig & Co bidrar du till trygghet & växtkraft för människor, samhälle och företagande i hela Sverige. Hos oss finns utvecklingsmöjligheterna oavsett var du bor och oberoende av om du vill vara specialist, rådgivare eller ledare. Därför kan du kombinera ett flexibelt och dynamiskt jobb hos oss med livet du vill leva. Vi är starkast tillsammans och genom samarbete, tillit & inkludering skapar vi den bästa arbetsplatsen.
Det finns ett Vi i Ludvig. Väx tillsammans med oss!

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Vi söker fler kollegor inom lön!

LUDVIG & CO