ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Vi söker en Gruppchef inom redovisning till BDO i Göteborg

Företag Jurek
Ort
Utgår

2024-04-30

Ansök nu

Vi söker en Gruppchef inom redovisning till BDO i Göteborg

Vill du följa med på BDO:s fortsatta utvecklingsresa i en digital och föränderlig värld? Är du redo att ta nästa kliv i karriären? Nu söker vi dig som vill axla rollen som Gruppchef för redovisningsteamet inom vårt affärsområde Företagsservice i Göteborg.

BDO har utnämnts till byrån med branschens nöjdaste kunder i mer än ett decennium! Vi är marknadens mest engagerade affärspartner inom rådgivning, revision och skatt samt inom outsourcing av redovisning och lön. BDO präglas av en stark företagskultur med familjär stämning och vi prioriterar kompetensutveckling hos våra medarbetare samt samarbeten mellan kollegor, kontor och affärsområden. Nu vill vi ha med dig på tåget!

Om rollen

I rollen som Gruppchef ansvarar du för redovisningsteamet bestående av ca 20 medarbetare. Du är ytterst ansvarig för att stötta redovisningskonsulterna i deras dagliga arbete med att säkerställa att varje medarbetare arbetar effektivt inom sin roll. En optimerad resurs- och kompetenssammansättning är en förutsättning för att uppnå grupp- och affärsområdesmål. Du verkar för att säkra strategi- och affärsplan på kort och lång sikt med en målsättning att bibehålla god lönsamhet, tillväxt och optimering av redovisningsaffären. Du tar dig an en trivsam och väl fungerande grupp och vid sidan av ditt ledarskap är du även aktiv i redovisningsarbetet gentemot våra kunder.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar bland annat:

• Affärsmässig styrning av gruppens verksamhet och resultat för att säkerställa att våra mål och strategier uppfylls
• Rekrytering och kompetensutveckling för att säkerställa rätt bemanning och kompetensnivå.
• Processförbättringar och utveckling av arbetssätt för ökad effektivitet, produktivitet och kvalitet inom gruppen
• Skapa en positiv arbetsmiljö och genom målstyrning utvärdera och ge feedback på prestation och resultat
• Du rapporterar till Ulrika Carlsson, Affärsområdesansvarig för företagsservice i Region Väst

Om dig

För att lyckas i rollen har du relevant utbildning inom redovisning och erfarenhet av att arbeta som redovisningskonsult på revision- eller redovisningsbyrå eller liknande. Du trivs i en affärsmässig roll som innefattar ansvar för både kund och medarbetare. Vidare är du en trygg och lyhörd ledare med erfarenhet av personalansvar. Eftersom vi har ett stort internationellt nätverk är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.


För att trivas i rollen brinner du för att skapa, driva och utveckla affärer, organisationer och individer. Du är en positiv och lösningsorienterad person och ditt arbetssätt präglas av struktur. Du är tydlig i din kommunikation och har förmågan att utveckla, engagera och påverka andra och har ett tydligt affärsdriv. Professionalism genomsyrar ditt arbete och ditt fokus ligger alltid på att leverera förstklassig service till våra kunder. Vi lägger stor vikt vid personlighet och tror att du är en ödmjuk och prestigelös person som trivs i samarbetet med människor.

Du erbjuds

BDO:s kultur är familjär och arbetsklimatet är öppet och rakt, vilket ger en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö. Vi erbjuder även en konkurrenskraftig lönemodell, ett brett förmånspaket, hälsofrämjande aktiviteter, after works med mera, men kanske viktigast av allt – trevliga och kompetenta kollegor!

Som gruppchef kommer du att vara en nyckelspelare i BDO:s fortsatta tillväxt. I den här rollen blir du en ytterst viktig del av BDO:s framgångsrika redovisningsteam. Du kommer ansvara för att vidareutveckla både gruppen och redovisningsaffären. Du ges även stora möjligheter att utveckla både din och andras kompetens. Du får ta ett stort ansvar med mycket mandat i en organisation med snabba beslutsvägar.

"Hos oss på BDO tror vi på att våra medarbetare själva är med och påverkar sin framtid – om du har viljan och engagemanget kan du nå hur långt du vill!"

Vill du vara med och bidra till BDO:s fortsatta framgång? Skicka i så fall in dina ansökningshandlingar redan idag då vi jobbar med löpande urval.
I den här rekryteringen samarbetar BDO med Jurek. För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult, Elizabeth Darevik på elizabeth.darevik@jurek.se.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via email.

• Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Ort: Göteborg

Varmt välkommen med din ansökan!

Om BDO

BDO är en heltäckande affärspartner till företag i deras vardag och på sin utvecklingsresa. Vi erbjuder bred och djup kunskap inom affärsrådgivning, revision, skatt och outsourcing av redovisning och lön.? Vi finns på ett tjugotal kontor runt om i Sverige och ingår i BDO:s världsomspännande nätverk – en av världens största revisions- och konsultorganisationer med över 100 000 medarbetare i fler än 160 länder, och i Sverige är våra c:a 700 medarbetare grunden till vår utveckling och vår absolut viktigaste tillgång. Personligt engagemang är lika viktigt för oss som kunskap och kvalitet. Vi tror att det är den insikten som har gett oss branschens nöjdaste kunder sedan 2013. Du kan läsa mer om BDO som företag här.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logo
Vi söker en Gruppchef inom redovisning till BDO i Göteborg

Jurek