ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

VERKSAMHETSCONTROLLER TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Ort
Kategorier
Utgår

2023-04-30

Ansök nu

VERKSAMHETSCONTROLLER TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Är du en engagerad och analytisk ekonom som gillar att arbeta projektstyrt? InfraNord Components finns i Nässjö och är en enhet inom Infranord som tillverkar, installerar och renoverar produkter till järnvägen. Vi står inför en spännande framtid med fortsatt långsiktig och lönsam tillväxt. Vi söker nu en verksamhetscontroller till teamet i Nässjö. Vill du vara med och leverera infrastruktur i världsklass och arbeta hos en av Sveriges bästa arbetsgivare?

Vem letar vi efter?
Vi tror att du är trygg i din roll som ekonom och att du har arbetat ett par år. Du är bekväm med att leda det ekonomiska arbetet i en organisation och särskilt i projekt.

Vi ser gärna att du har:

  • Högskoleutbildning med inriktning ekonomi

  • Erfarenhet av att ha jobbat i projekt

  • Mycket god kunskap inom budgetering och kostnadsuppföljning

  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Vi ser gärna att du har arbetat i IFS. Meriterande om du också har kunskaper inom SAP.

Som person är du trygg, har stort tålamod och fina ledaregenskaper. Även om siffror är en stor del av ditt yrkesliv tror vi att du också trivs med människor omkring dig. Vi har en fin gemenskap hos oss och ser fram emot att du ska vara en del av den.

Detta är dina arbetsuppgifter
Som verksamhetscontroller har du övergripande ansvar för Infranord Components ekonomistyrningsprocess med fokus på prognoser, utfallsrapportering med avvikelseanalyser och förslag på åtgärder. Du kommer vara delaktig i resursoptimering för kostnadseffektiv resursförsörjning av bolagets affärer. I din roll arbetar du nära verksamheten med utveckling av projekt- och verksamhetsstyrning samt lönsamhetsförbättringar. Du jobbar kontinuerligt med förändrings- och förbättringsarbete samt medverkar till utveckling av rutiner och processer. Du är ansvarig för Infranord Components ekonomiska rapportering och ingår i ledningsgruppen.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer är:

• Löpande analyser och uppföljning av affärer och projekt

• Förse operativ personal med ekonomisk information och nyckeltal

• Samverka med övriga regioner för att sträva efter enhetliga arbetssätt samt etablera best practice

• Medverka, initiera och driva olika projekt (centralt och regionalt)

• Likviditets- och investeringskalkyler


Bra att veta
Du utgår från vårt kontor i Nässjö och rapporterar till ansvarig platschef för Infranord Components. Vi har fina förmåner med generöst friskvårdsbidrag, flextid och 38,5 h arbetsvecka för att nämna några.

Ansökan 
Låter vi som din nästa arbetsplats? Sök då till oss direkt. Vi intervjuar löpande. I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Uniflex Höglandet. Har du frågor är du välkommen att kontakta Sandra Ekman, sandra.ekman@uniflex.se.

Om Infranord Components

Vi är Sveriges största järnvägsentreprenör och är branschledande på säkerhet. Vi är en stark och stabil arbetsgivare som är måna om att utveckla våra medarbetare genom utbildningar och avancemang inom Infranord. Vi bygger och underhåller järnväg för samhällets bästa med våra värdeord som grund ”Tillsammans, Respektfullt, Professionellt”. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en hållbar bransch med produkter som har högt teknikinnehåll.

Dela detta jobb

logo
VERKSAMHETSCONTROLLER TILL INFRANORD I NÄSSJÖ

Workspace Recruit