ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2023-03-26

Ansök nu

Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

Är du en driven och prestigelös person som trivs i en trygg och familjär organisation? Har du erfarenhet av redovisning och arbete inom ekonomi och som nu är redo för ett nästa steg? Då kanske du är exakt rätt för rollen som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter i Örebro. Vänta inte med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Ragnarsson Fastigheter

Ragnarsson Fastigheter AB är ett familjeägt företag som verkar efter mottot kvalitet och långsiktighet.  Vår affärsidé är att äga, förvalta och förädla egna fastigheter.

Ragnarsson Fastigheter äger och förvaltar ca 600 lägenheter. Ett bra boende handlar om mer än den fysiska miljön innanför hemmets väggar. Därför är vi angelägna om att skapa attraktiva miljöer även omkring våra fastigheter. Som anställd hos oss blir du en del av ett tryggt och familjärt bolag där allas bidrag är viktigt för fortsatt utveckling och tillväxt.

Om tjänsten

Rollen som utvecklingsinriktad ekonom innebär att arbeta brett med ekonomi och den ekonomiska förvaltningen. Du kommer arbeta med den löpande bokföringen och redovisning enligt K2, inkasso, hyresavisering och hyresreskontra. Vidare hanterar du fakturor, kund- och leverantörsreskontra och redovisning av skatt och moms. Du arbetar även med anläggningsregister, budget, löner, lån- och pantbrevsregister samt fastighetsskatt.

Som ekonom hos Ragnarsson Fastigheter får du möjligheten att utvecklas inom ekonomiarbetet och på sikt innebär rollen att ansvara för ekonomiavstämningar och att ta fram rapporter och underlag till ägarna, och till viss del även upprättande av såväl årsredovisning som koncernredovisning. Då rollen är bred kommer den även innebära att hantera information och kommunikation till våra kunder, ta emot  besökare och svara i telefon.

Tjänsten är heltid, men möjlighet till deltid finns, 75-100 %. Tjänsten är placerad i Örebro. Tillträde enligt överenskommelse.

Vem är du?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och/eller redovisning alternativt har du förvärvat samma kunskap genom arbetslivserfarenhet inom området. Det är ett krav att du kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift samt rör dig obehindrat i Microsoft Office miljö. Har du erfarenhet av liknande arbete, gärna inom fastighetsbranschen, är det extra meriterande.

För att lyckas och trivas i rollen som ekonom är du driven och trivs med att ta stort eget ansvar. Ditt    arbetssätt präglas av noggrannhet och struktur. Du har en god kommunikationsförmåga och trivs som bäst i en roll med många kontaktytor. Du är en prestigelös och serviceinriktad person som tycker om att samarbeta och lära av andra. Du ser det som en självklarhet att i ett litet team behöver alla hjälpas åt och att arbetet även kan innebära arbetsuppgifter utanför ditt huvudsakliga ansvarsområde

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i denna rekrytering.

Ansökan och information

Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anneli Wallin, AxÖ Consulting, på telefon 072-398 02 77 eller via mejl anneli.wallin@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Sista ansökningsdag 26 mars 2023. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

75-100%

Ort

Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2023/67

Kontakt

Anneli Wallin, 072-3980277

Publicerat

2023-03-02

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Dela detta jobb

logga
Utvecklingsinriktad Ekonom till Ragnarsson Fastigheter

AxÖ Consulting