ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Tax Manager till internationellt bolag

Ort
Kategorier
Utgår

2023-12-15

Ansök nu

Tax Manager till internationellt bolag

För kunds räkning söker vi en Erfaren Tax Manager till ett stort internationellt bolag inom fordonsindustrin, placering i Göteborg. Du blir del av ett tight skatteteam på fyra personer i en verksamhet med stark internationell prägel. Du får arbeta brett inom svensk bolagsbeskattning och vi erbjuder variation i arbetet.

Om rollen

I rollen stöttar du ett flertal interna intressenter inom koncernen i syfte att säkerställa regelefterlevnad. Du kommer även att arbeta med externa rådgivare i olika projekt.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Rådgivning kring allmänna skattefrågor, t.ex. skatterapportering, skatteefterlevnad och skatteredovisning.

  • Supportera med svenska skatteberäkningar och inkomstdeklarationer

  • Ansvar för kommunikation med skattemyndigheter och externa rådgivare

  • Internationell företagsbeskattning

  • Införa effektiva processer för internationell skatterapportering

  • Leda seminarier och hålla utbildning för dina kollegor

  • Hålla dig uppdaterad om skatteutveckling och bedöma dess påverkan på verksamheten

Om dig

Vi söker dig med akademisk bakgrund som jurist eller ekonom som har minst fem års arbetslivserfarenhet från arbete med svensk och internationell företagsbeskattning, och skatteredovisning. Det är starkt meriterande om du har arbetat på någon av de större revisionsbyråerna men en bakgrund från ett multinationellt företag alternativt Skatteverket kan även vara av intresse. Goda kunskaper i svenska såväl som engelska är ett krav.

Som person är du prestigelös, kommunikativ, pragmatisk samt har ett konsultativt och affärsmässigt förhållningssätt. Du tar självständigt till dig ny kunskap, och förmedlar din erfarenhet och kompetens på ett pedagogiskt vis. Du är en lagspelare och relationsbyggare samtidigt som du självständigt kan driva och äga dina frågor.

Låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information angående företaget eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se alternativt Ellen From på 073 344 47 48 eller ellen.from@sharprecruitment.se

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

 

Dela detta jobb

logo
Tax Manager till internationellt bolag

Sharp Recruitment & Consultants