ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Taktisk inköpare

ValueOne söker en taktisk inköpare med erfarenhet av inköp av indirekt material till ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Örebro. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på tio månader.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management – inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

 • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka

 • marknadsledande tjänstepension

 • generös sjuk- och vårdförsäkring 

 • friskvårdsbidrag

 • personlig coachning och karriärrådgivning

 • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 

 • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS (www.cips.org).  

Om rollen

I uppdraget som taktisk inköpare kommer du att ansvara för inköp och sourcing av indirekt material. Du kommer att delta i offertarbeten och inköpsprojekt samt hantera leverantörer och bevaka att avtalen efterlevs. Diverse administrativa uppgifter och rapportering ingår också.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Delta i inköpsprojekt.

 • Leda mindre offereringsaktiviteter inklusive förhandlingsavtal.

 • Ansvara för hanteringen av leverantörer inom indirekt inköp.  

 • Följa upp kategoriutgifter och definiera aktiviteter tillsammans med Category Managers.

 • Följ upp relevant master data och vidta åtgärder.

Erfarenhet och kompetens

Den vi söker för uppdraget bör ha universitetsexamen och/eller erfarenhet från taktiskt inköp, gärna inom indirekta produkter och tjänster. Rollen kräver också att du behärskar svenska och engelska flytande. Vidare värdesätter vi goda kommunikativa färdigheter, en öppenhet för förändringar och ett proaktivt förhållningssätt. Som person är du strukturerad och målinriktad med en stark egen motor. Du har lätt för att samarbeta med andra men kan också arbeta självständigt.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via "Ansök nu". Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

 

Dela detta jobb

logga
Taktisk inköpare

ValueOne AB