ekonomijobb.se

close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Svenska Fotbollförbundet söker erfaren redovisningsekonom

Ort
Utgår

2023-06-21

Ansök nu

Svenska Fotbollförbundet söker erfaren redovisningsekonom

Är du redovisningsekonom med erfarenhet av att implementera nytt affärssystem? Har du mångårig erfarenhet av arbete inom redovisning? Vi vill ha en självgående och noggrann redovisningsekonom för att stärka upp vårt team på SvFF:s ekonomiavdelning. Vi hoppas att du vill vara med i vårt lag!

I rollen som erfaren redovisningsekonom kommer du att ingå i ekonomiavdelningen som idag består av sju personer, varav tre också arbetar med klubblicensfrågor.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom kommer du huvudsakligen att ansvara för:

  • projektledning vid införande av nytt affärssystem och därefter systemförvaltning av detta

  • utveckling av fortsatt digitalisering av redovisnings- och betalningsrutiner

  • ge stöd åt Redovisningschef och CFO vid redovisningsfrågor

  • vara backup för ekonomiassistenter vid semestrar och annat.

Kvalifikationer

  •  mångårig erfarenhet av normalt förekommande rutin inom redovisning och skatter

  • erfarenhet av att självständigt genomföra byte av affärssystem

 Är du den vi söker?

Du är en självgående och noggrann person med god erfarenhet av moderna system som tycker om att i samverkan med andra driva utvecklingen framåt och ge service år verksamheterna i det dagliga. Du tycker om och är bra på att samarbeta med andra och är ansvarsfull och engagerad. Du har ett engagemang för att fortsätta utvecklas tillsammans med kollegor i en spännande miljö och på så sätt vara en del av svensk fotbolls framtida utveckling.

Inom SvFF eftersträvar vi mångfald i en organisation med jämn könsbalans och medarbetare som har olika bakgrund och erfarenheter. Det ser vi skapar ökad dynamik, kreativitet och kvalitet i vårt arbete. Generellt till alla roller söker vi medarbetare som har grundläggande värderingar och förhållningssätt som ligger i linje med vår värdegrund - Tillit, Tillsammans och Framåt.

Om ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tjänstgöringsgrad 100% och placering Solna Arenastaden. Tjänsten rapporterar till CFO. Tillträde snarast möjligt. SvFF tillämpar kollektivavtal gällande Arbetsgivaralliansen/Unionen. Sista ansökningsdag 22 juni.

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta CFO/Licensing Manager Kjell Sahlström 08-7350938 eller 070-5370901, eller kjell.sahlstrom@svenskfotbolll.se

Varmt välkommen med din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.

Svenska Fotbollförbundet är Sveriges största specialidrottsförbund med knappt 3.000 medlemsföreningar. Dessa har tillsammans ungefär 1.000.000 medlemmar, varav ca 500.000 är aktiva spelare. Svenska Fotbollförbundet har 200 anställda som sitter i nya lokaler bredvid Nationalarenan Friends Arena i Arenastaden, Solna. Svenska Fotbollförbundet, som är en ideell förening, omsätter tillsammans med sina bolag årligen cirka 700 miljoner kronor. En av svensk fotbolls strategiska inriktningar är att vara pådrivande i jämställdhet och mångfald inom svensk fotboll samt stärka vår ställning som viktig samhällsaktör i dessa frågor. För vidare information om SvFF:s verksamhet hänvisas till www.svenskfotboll.se.

 

Dela detta jobb

logo
Svenska Fotbollförbundet söker erfaren redovisningsekonom

Svenska Fotbollsförbundet