ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Supply Chain Manager till 1KOMMA5° i Malmö

Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Supply Chain Manager till 1KOMMA5° i Malmö

1komma5° erbjuder dig en plats i ett växande bolag, i en spännande och föränderlig bransch. Som Supply Chain Manager ansvarar du för att bygga upp strukturen inom logistik och inköp i ett bolag med hög förändringstakt och korta beslutsvägar där det gemensamma målet att ta Europa närmare omställningen till 100% förnybar energi. Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdrag
I rollen som Supply Chain Manager använder du din expertis i inom inköp och logistik för att skapa prognoser med hög träffsäkerhet och utveckla effektiva försörjningskedjor, lagerlösningar och distributionslösningar för den nordiska verksamheten. I ditt dagliga arbete hanterar du både den taktiska horisonten samtidigt som du genomför delar av det operativa inköpet. I rollen ingår:

  • Prognos av materialbehov för koncerngemensam produktportfölj.

  • Ansvara för Sales & Operations Planning i den nordiska verksamheten

  • Använda data, mätvärden, analyser för att optimera bolagens försörjningskedjor.

  • Stötta portföljbolagen i genomförande av operativt inköp.

  • Genomföra avrop och uppföljning av leverans av öppna inköpsorders.

  • Driva utveckling av lösningar för lager och distributionslösningar i nordiska verksamheten. 

Du jobbar strukturerat med ett proaktivt förhållningssätt och med gruppens alla nordiska portföljbolag. Du har ett nära samarbete med de globala Supply Chain funktionerna och tillhör det nordiska holdingbolaget där du rapporterar till COO för den nordiska verksamheten.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial utbildning inom inköp/logistik samt ett par års erfarenhet av liknande roll inom Supply Chain Managemant eller inköp. Du har erfarenhet av att arbeta i olika affärssystem och en god förmåga att skapa, samt utveckla datastrukturer. För att lyckas och trivas i rollen krävs det mycket goda kunskaper i Excel samt erfarenhet av att arbeta med större datamängder. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss! Vi söker dig som är analytisk som person och som har förmågan att identifiera möjligheter och utmaningar via ett datadrivet arbetssätt. Du har en god kommunikativ och social förmåga där du kan möta olika individer i olika positioner och bolag. Som person trivs du med att arbeta i ett bolag med hög förändringstakt och som satsar på expansion. 

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar 1komma5° med Jefferson Wells, en del av Manpower Group. Din ansökan tas emot via jeffersonwells.se via denna länk. Sista ansökningsdag är den 22 mars 2023. Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Alexandra Ivstam 0722-038861 eller alexandra.ivstam@jeffersonwells.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Mer om 1komma5°
På 1komma5° tror vi på att skapa en bättre värld för framtida generationer. Det är därför vi erbjuder klimatneutrala energilösningar för hem, så att du kan minska ditt koldioxidavtryck och spara pengar på dina energiräkningar. Vi är ett team med experter som samarbetare på tvärs av organisationer för att skapa de bästa möjliga lösningarna. Vi finns i dagsläget på 40 platser i Sverige, Finland, Tyskland och Australien. 

För att nå våra mål behöver vi klimathjältar! Vi söker duktiga medarbetare som vill bli en del av vårt dynamiska, snabbväxande och motiverade team. Tillsammans ska vi omsätta våra visioner till handling! Läs gärna mer om oss vår svenska verksamhet på 1komma5.se.

 

Dela detta jobb

Logo
Supply Chain Manager till 1KOMMA5° i Malmö

1KOMMA5 grader AB