ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supply Chain Controller till Orkla Foods Sverige

Företag Mpya Finance AB
Ort
Utgår

2023-03-31

Ansök nu

Supply Chain Controller till Orkla Foods Sverige

Orkla Foods Sverige söker nu en Supply Chain Controller som vill vara med och påverka Orklas affärsbeslut! Du tillhör Supply Chain Controlling gruppen om fyra personer som i huvudsak hanterar Orklas 7 fabriker i Sverige samt stöttar andra funktioner inom Supply Chain. Du kommer att arbeta på det moderna och inspirerande huvudkontoret i centrala Malmö och ha en operativ och spännande roll som Supply Chain Controller. Du rapporterar till Supply Chain Controlling Manager Fredrik Persson Lindvall. Fredrik är en närvarande och engagerad ledare och finns där som ett stöd och bollplank för gruppen.

Vad erbjuder Orkla dig?
Du kommer att arbeta i en levande och dynamisk miljö med härliga kollegor som brinner för Orklas välkända produkter. Orklas kultur präglas av ett högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Företaget är inne i en expansiv fas med stort fokus på hållbarhet där du får möjlighet att påverka i en verksamhet i förändring som täcker hela värdekedjan från idé till produkt i butik.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Fabrikscontrolling

  • Budget, prognos och bokslut

  • Rapportering och uppföljning

  • Identifiera behov och ta fram relevanta KPI:er för verksamheten

  • Stötta ansvariga inom Supply Chain i projekt, investeringar och business case

  • Partner till, och medverka på fabrikers ledningsgruppsmöten

  • Leda och bidra i utvecklingen av nya arbetsmetoder, processer och verktyg

Vem söker vi?
För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är civilekonom, civilingenjör eller motsvarande och har ett par års erfarenhet av arbete inom controlling i tillverkande bolag inom Supply Chain eller Operations. Alternativt har du en bakgrund som konsult med inriktning på Supply Chain / Operations. En tänkbar bakgrund kan även vara att du har ett par års erfarenhet från revision och vill gå vidare i en controllerroll.

Du har ett brinnande intresse för verksamheten och Supply Chain & Operations mer specifikt. Du är analytisk och självgående och har lätt för att identifiera förbättringsområden. Vidare har du mycket energi, är smidig och serviceinriktad, och trivs med att ha många kontaktytor i organisationen. Du är systemorienterad med hög kunskap i Excel och har du erfarenhet av SAP är detta meriterande. Dina kunskapar i det svenska och engelska språket är goda såväl i tal som i skrift.

Har vi väckt din nyfikenhet, och vill du höra mer?
I denna rekrytering samarbetar Orkla med Mpya Finance. Du ansöker på www.mpyafinance.se och vi kallar löpande till intervjuer, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Kristina Bennet på 0703–755075 eller kristina.bennet@mpya.se alternativt Amelie Rijpma på 0709-966176 eller amelie.rijpma@mpya.se.

 

Dela detta jobb

Supply Chain Controller till Orkla Foods Sverige

Mpya Finance AB