ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

SUPPLY CHAIN CONTROLLER TILL BRENDERUP AB

Ort
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

SUPPLY CHAIN CONTROLLER TILL BRENDERUP AB

I rollen som Supply Chain Controller väntar en spännande vardag med ansvar för våra produktionsanläggningar inom Brenderup Group, vilket idag innefattar Jönköping, Polen och Norge. Du kommer ha ett tätt samarbete med Brenderups Supply Chain Director och Site Managers samt Ekonomifunktionen där du kommer kontrollera produktionernas lönsamhet och effektivitet.

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av:

  •     Upprättande av budget och långsiktiga planer.

  •    Upprätta finansiella rapporter och analyser som stöd till företagets ledning vid beslutsprocesser som exempelvis var produktion bäst lämpar sig.

  •   Söka och skapa optimeringsmöjligheter och implementering av strategiska riktlinjer för Supply Chain.

  • Övervaka och säkerställ korrekt genomförande av hantering, optimering och värdering av våra produkter och lager.

  • Vidta åtgärder för att förhindra ineffektivitet i våra olika processer.

  • Inventory management och business reviews.

  • Standardkostnadsberäkningar och aktivt arbeta för att förbättra allokeringar av kostnader.

Vad erbjuder vi dig?

Du välkomnas in i ett team bestående av engagerade, erfarna och positiva kollegor som ständigt är ”on the move”. Brenderup erbjuder dig en arbetsplats där du får möjlighet att göra skillnad på riktigt. Du kommer kliva in i en global roll där resor till de olika produktionsanläggningarna är en del av ditt arbete. Du kommer bli ett viktigt stöd till vår ledningsgrupp, där du kommer bidra med viktig input kring uppföljning och utveckling av våra processer. Med rätt mentalitet och drivkraft finns goda möjligheter att växa i tjänsten och internt inom bolaget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning hos Brenderup AB och du rapporterar till Group Controlling Manager. Placeringsort är på Stigamo i Jönköping eller på huvudkontoret i Malmö, och innefattar även en del resor till våra övriga produktionsanläggningar i Polen och Norge.

Vem är du?

Vi söker dig med en akademisk utbildning inom ekonomi i kombination med minst 5 års relevant erfarenhet av analys och/eller ekonomiarbete, gärna från tillverkande industri. Du är van vid att analysera och följa upp inköpspriser, avvikelser och datalager, antingen i Excel eller annat analysverktyg. Har du tidigare varit med i ett ERP-systembyte finner vi det mycket meriterande. Då du verkar i en internationell koncern med många kontaktytor ställer det krav på att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person har du en positiv inställning och stark initiativkraft med mycket framåtanda. Du är trygg i din kompetens, är förtroendeingivande och har ett lyhört förhållningssätt. För att lyckas i rollen ser vi

 

Dela detta jobb

logo
SUPPLY CHAIN CONTROLLER TILL BRENDERUP AB

Workspace Recruit