ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Sugen på ny utmaning inom ekonomi?

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Sugen på ny utmaning inom ekonomi?

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? I sådana fall vill jag gärna komma i kontakt med dig! På Jurek samarbetar vi med flertalet spännande kunder inom olika branscher där du får chansen att växa, utvecklas och ha en riktigt rolig och intressant arbetsdag.

Genom att bli en del av vårt nätverk kommer du ett steg närmare din drömtjänst - tillsammans ser vi över vilket ditt nästa steg är och arbetar för att nå dit tillsammans!

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi så som redovisningsekonom, ekonomiassistent eller controller såväl på litet eller stort bolag så tar jag gärna emot din ansökan. Kanske har du arbetat med någon av nedanstående arbetsuppgifter tidigare?

• Löpande bokföring
• Månads- och årsbokslut
• Bankavstämningar
• Godkänna betalningar
• Upprättande av momsdeklaration och arbetsgivardeklaration
• Upprättande av årsredovisningar
• Budget- och prognosarbete
• Driva förbättringsarbeten och effektivisera

Vi söker dig som är van vid att arbeta proaktivt och har en hög energinivå och ett härligt driv. Du är van att arbeta självständigt och är självgående i ditt arbetssätt. Du har lätt för att komma överens med kollegor och kunder och har ett positivt synsätt. Vidare så är du prestigelös och hjälpsam och inte rädd att gå utanför din comfort zone för att hitta lösningar på hinder som kan uppstå.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas ett roligt och utvecklande arbete inom ekonomi/redovisning. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att hitta ditt nästa drömjobb. Vi söker dig som främst är intresserad utav att bli rekryterad direkt till någon av våra kunder.

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg på maria.holmberg@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Sugen på ny utmaning inom ekonomi?

Jurek