ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

Studentmedarbetare sökes till revisionsbyrå

Företag Jurek
Ort
Utgår

2023-04-16

Ansök nu

Studentmedarbetare sökes till revisionsbyrå

Studerar du redovisning och revision och söker du ett spännande och stimulerande extrajobb? Då kan detta vara en tjänst för dig.

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi en studentmedarbetare som studerar redovisning och revision och som har möjlighet att arbeta ungefär 20 timmar i veckan. I tjänsten ingår det att stötta och avlasta seniora redovisningskonsulter med olika uppgifter. Placeringsort för tjänsten är Ängelholm. 

Du erbjuds

Du erbjuds ett konsultuppdrag på deltid med start omgående som kommer pågå cirka 6 månader eller längre. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Karin Thorstensson på karin.thorstensson@jurek.se.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se

Om Jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

Logo
Studentmedarbetare sökes till revisionsbyrå

Jurek