ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2023-05-31

Ansök nu

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Swedish Lorry Parts är ett svenskt företag specialiserat på reservdelar som passar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri.

Har du arbetat med strategiskt inköp inom industrin/automotive och vill komma till ett familjärt företag med internationell prägel där du blir en viktig spelare i företaget? Då kan det här vara rätt arbetsplats för dig!

Vi erbjuder dig en bred roll där du kommer att prisförhandla med leverantörer som finns över hela världen, utvärdera och jämföra leverantörer och ibland gå ner på en operativ nivå för att hålla dig uppdaterad i vårt affärssystem. Hos oss kommer du jobba nära våra nyckelleverantörer och samtidigt vara vårt ansikte utåt och ta in nya leverantörer.

Vi har cirka 250 leverantörer som finns runt om i hela världen som beställer årligen och vi arbetar i affärssystemet Monitor.

Vi är cirka 50 anställda på tre kontor i Sverige men med en hög internationell prägel med kunder och leverantörer i runt om i hela världen. Du kommer att vara på mässor runt i Europa och etablera kontakter med människor från världens alla hörn.

Personprofil
Vi tror att du idag är strategisk inköpare inom industrin och har en vana av att arbeta med leverantörer på en internationell basis. Du är en duktig förhandlare och gillar att arbeta i högt tempo.

Du är en lagspelare med driv och engagemang som trivs i en roll där du får samarbeta med kollegor och nätverka med externa kontakter.

Flytande engelska och svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Övrigt
Start: omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid och tillsvidare
Plats: Fågelviksvägen 9, Norsborg. Slagsta Business Center.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Mattias Söderberg, rekryteringskonsult, på mattias.soderberg@performiq.se eller 072-157 27 76.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Företagspresentation
Swedish Lorry Parts tillverkar och marknadsför ett brett sortiment reservdelar till Volvos entreprenadmaskiner, Volvo/Scanias lastbilar & bussar och Volvo Penta/Scanias marine & industri. Vi strävar efter att alltid erbjuda våra kunder bästa möjliga service och att leverera produkter som uppfyller deras höga förväntningar. Vårt mål är att reservdelar från Swedish Lorry Parts skall vara det naturliga alternativet till OES-delar för ägare av krävande tunga fordon över hela världen.

Sedan SLP grundades 1991 har företaget skapat kundkontakter över hela världen. På kontinent efter kontinent, i land efter land har SLP tillgodosett de grundläggande behoven vid reparationer av tunga fordon. Vår höga produktkvalitet och leveranstillgänglighet har gjort oss kända över hela världen inom den tunga fordonsindustrin. Vi är 50 anställda och omsätter cirka 230 mkr.

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

logo
Strategisk inköpare till Swedish Lorry Parts

PerformIQ