ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Spontanansökan – Konsultuppdrag!

Företag Devotum
Ort
Kategorier
Utgår

2023-03-21

Ansök nu

Spontanansökan – Konsultuppdrag!

Vi ser äntligen ljuset i tunneln efter pandemin och efterfrågan på konsulter hos våra kunder ökar! Vi är därför intresserade av att komma i kontakt med dig som är verksam inom fastighetsbranschen och intresserad av att arbeta som konsult!

Devotum söker drivna konsulter för både pågående och framtida uppdrag hos våra kunder. Det gäller både korta och långa uppdrag, främst i Stockholm, Göteborg och Malmö men även övriga Sverige. Som konsult hos oss väljer du själv om du vill gå via eget bolag eller bli anställd av oss under uppdragsperioden.

Genom att arbeta som konsult hos någon av våra kunder kommer du ha möjlighet att utmana dig själv samtidigt som du bidrar med din kompetens där den behövs som mest. Vi kommer att matcha dig mot våra många utmanande uppdrag och se till att du hamnar i en roll där du trivs bäst!

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en fastighetsrelaterad roll, har ett prestigelöst förhållningssätt och brinner för att ge hyresgäster och kunder service i världsklass. Du är trygg i din roll, självgående, initiativtagande och har lätt för att samarbeta med andra.

Vi ser gärna att du har arbetat inom något av följande:

  • Bostadsförvaltning
  • Kommersiell Förvaltning
  • Teknisk Förvaltning
  • Hyresadministration och ekonomi
  • Uthyrning 
  • Drift och fastighetsteknik
  • Bygg- och Projektledning 
  • Upphandling/Inköp   

Ansökan
Låt oss veta redan i din ansökan vilken roll som intresserar dig mest. Då detta är en spontanansökan hör vi av oss när vi har ett uppdrag som passar just din profil.

Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Dela detta jobb

logo
Spontanansökan – Konsultuppdrag!

Devotum