ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Specialist Accounts Payables till Linde

Företag Mpya Finance AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-30

Ansök nu

Specialist Accounts Payables till Linde

På Linde är varje dag en möjlighet – en möjlighet att lära sig, att växa, att dela framgång och att bidra till ett av världens ledande industrigas- och verkstadsföretag!

Om rollen
I rollen som redovisningsekonom – Accounts Payables Specialist kommer du ansvara för hela flödet inom leverantörsreskontra och säkerställa att arbetet håller hög kvalitet. Majoriteten av det operativa arbetet utförs av extern part men viss kontering, validering av nya leverantörer, utredningar eller återbetalningar kommer även att ingå i denna roll. I rollen kommer du även att vara involverad i frågor kring systemstöd och förbättringsprocesser.

Redovisningsteamet består av 10 personer och du rapporterar till Senior Director Finance & Control. Tjänsten är placerad i Solna med möjlighet att arbeta på distans del av tiden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är redovisningsekonom och har arbetat med leverantörsreskontra.  Vi ser att du har erfarenhet från kvalificerad redovisning i större bolag med komplexa flöden. Flytande engelska och goda kunskaper i svenska är ett krav i tjänsten. Det är ett plus om du har kunskaper inom SAP eller erfarenhet från producerande bolag.

Som person är du noggrann och du har en god förmåga att prioritera. Vi ser även att du är prestigelös, flexibel och trivs i en föränderlig miljö med många kontaktytor.

Har vi väckt ditt intresse?
I denna rekrytering samarbetar Linde med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Elin Allskog, elin.allskog@mpya.se eller Maria Brisheim, maria.brisheim@mpya.se  

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Specialist Accounts Payables till Linde

Mpya Finance AB