ekonomijobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Ekonomijobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE SPARA/LÅNA TILL ÅHUS

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2023-06-24

Ansök nu

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE SPARA/LÅNA TILL ÅHUS

Vi satsar i Åhus, en spännande och expansiv ort med stor potential. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet här?

Nu söker vi en relations- och resultatinriktad kollega, som ska arbeta som Kundrådgivare Spara /Låna. Som Kundrådgivare är du bankens ansikte utåt och du arbetar med alla delar av kundens privatekonomi. Du bygger relationer både i och utanför banken, genom att vara aktiv på marknaden, delta på husvisningar och på lokala event.

Varför ska du jobba hos oss?
Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Sparbanken Skåne är certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work och rankas som Sveriges sjätte bästa arbetsplats! Våra medarbetare är vår viktigaste resurs. Om våra medarbetare trivs och känner engagemang kommer våra kunder trivas med oss. Vi har som mål att vara ett företag där medarbetarna fortsätter att vara motiverade, mår bra och väljer att stanna länge.

Vårt kontor
Åhus är ett kontor där laganda står i fokus. Tillsammans är vi sex kollegor som möter kunden i spontana och bokade kundmöten på privat- och företagssidan. Vi är ett öppet, välkomnande kontor med fin teamkänsla som tillsammans har en bred kompetens. Vi kan den lokala marknaden och vår ambition är att ge en god service till både privat- och företagskunder.

Din profil
Du är en positiv, utåtriktad, flexibel och ansvarstagande person som älskar att göra affärer. Du motiveras av att bygga relationer och strävar efter att överträffa kundens förväntningar. Vi vill att du har stark drivkraft och agerar utifrån bankens värderingar samt bidrar till att nå bankens uppsatta mål genom att ta initiativ och vinna förtroende. Erfarenhet av arbete i liknande yrkesroll på privatsidan är en förutsättning. För dig är det självklart att bidra till gruppen och att dela med dig av din kunskap.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Formella krav för rollen är Swedsec rådgivar- och bolånelicens samt Försäkringsdistribution Liv Privat.

Välkommen med din ansökan!
Ansök med ett personligt brev samt CV genom att klicka på ”sök tjänst”. Motivera tydligt i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med i rollen och till Sparbanken Skåne. Personprofilstester kan förekomma i urvalsprocessen och senast den 21 maj vill vi ha din ansökan.

Har du frågor kontakta Charlotte Sandén, Kontorschef Åhus, telefon 044-13 85 65
Kontaktperson för Finansförbundet är, Melinda Lindqvist, telefon 044-13 86 17
Kontaktperson för SACO är Kristina Månsson 044-13 82 77

För femte året i rad blev Sparbanken Skåne certifierad som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®. Vi rankas just nu som Sveriges femte bästa arbetsplats! Som medarbetare på Sparbanken Skåne är du med och bidrar till att utveckla samhället, förverkliga drömmar och hjälpa människor att växa. Genom att låta delar av vinsten gå till lokala projekt inom idrott, kultur, utbildning och näringsliv bidrar vi till att skapa framtidstro där du bor. Detta gör oss stolta! Läs mer om oss på www.sparbankenskane.se 

Dela detta jobb

SPARBANKEN SKÅNE SÖKER KUNDRÅDGIVARE SPARA/LÅNA TILL ÅHUS

Eterni Sweden AB